Монитор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34inch GL BHR5133GL , 34.00 , F

Монитор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34inch GL BHR5133GL , 34.00 , F

id s2351036
Описание

Искате ли да превърнете игрите и работата в напълно ново изживяване? Представяме ви Монитор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34inch GL BHR5133GL – ключът към вратата на виртуалната реалност, където всяка детайл е жив и всеки миг е незабравим.

Със своя впечатляващ 34-инчов извит екран и резолюция от 3440x1440, този монитор на Xiaomi е създаден да пленява сетивата ви. Всяка картина оживява благодарение на невероятната яркост от 300cd/m2 и бързото време за реакция от едва 1ms (IMBC), което гарантира, че дори най-динамичните сцени ще бъдат предадени с безупречна точност.

За любителите на игрите, Монитор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor предлага технологията AMD FreeSync, която синхронизира честотата на кадрите с тази на монитора, за да предотврати прекъсванията и да осигури плавност на играта. Съчетанието от 144Hz честота на опресняване и SVA дисплей ви потапя в света на игрите, като предоставя възможно най-реалистичните и динамични изображения.

Не само геймърите, но и професионалистите в областта на графичния дизайн, видео монтажа и всички, които изискват висока детайлност и точност на цветовете, ще оценят качествата на този монитор. Със своята широка гама от портове, включително HDMI и Display Port, той предлага лесна и бърза връзка с всякакви устройства.

Въпреки впечатляващите си характеристики, мониторът е класифициран с енергиен клас F, което го прави ефективен избор в дългосрочен план, като същевременно допринася за опазването на околната среда. С двугодишна гаранция, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

Ако сте в търсене на върховно качество и искате да разширите своята колекция от Монитори, Монитор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34inch GL BHR5133GL е идеалният избор за вас. Той е създаден да задоволи нуждите на съвременните потребители, които търсят висока производителност, независимо дали става въпрос за работа, учене или забавление.

Искате ли още варианти? Разгледайте нашите предложения за Монитори Xiaomi и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите изисквания и предпочитания. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи най-доброто от света на технологиите.

Възползвайте се от възможността да превърнете своя дом или офис в център на високата технология и да изживеете виртуални приключения с непревъзходно качество. Монитор Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34inch GL BHR5133GL е повече от просто монитор – той е вашият прозорец към бъдещето!




Виж още Монитори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти