Монитор Xiaomi Mi 2K Gaming monitor BHR5039GL , 27.00 , F

Монитор Xiaomi Mi 2K Gaming monitor BHR5039GL , 27.00 , F

id s724889
Описание

Запознайте се с новото измерение на игрите – Монитор Xiaomi Mi 2K Gaming monitor BHR5039GL, където всяка детайл е остро очертан, а цветовете оживяват пред очите ви. С размер на екрана от 27 инча и впечатляваща резолюция 2560x1440, този монитор е създаден да задоволи и най-взискателните геймъри и професионалисти в областта на графичния дизайн.

Със своята IPS технология, Xiaomi Mi 2K Gaming monitor предлага изключително ярки и точни цветове от всякакъв ъгъл на гледане. Яркостта от 300cd/m2 гарантира, че дори и в най-тъмните сцени ще видите всеки един детайл. А с време за реакция от само 1ms (IMBC) и 4ms (GTG), всяко ваше движение ще бъде моментално пресъздадено на екрана, без забавяне.

Не на последно място, честотата на опресняване от 165Hz е истинско благословение за геймърите, търсещи плавност и бързина в игрите. С Монитори Xiaomi, вие сте винаги една крачка пред конкуренцията, независимо дали става въпрос за бързи стрелби или динамични сцени в любимите ви игри.

Като част от енергиен клас F, този монитор е съобразен с последните екологични стандарти, което означава, че докато се наслаждавате на високата производителност, също така допринасяте за опазването на околната среда. Със своите HDMI и Display Port входове, той предлага гъвкавост и лесно свързване с различни устройства.

Този монитор е перфектният избор за младите професионалисти и студенти, които ценят високото качество на изображението както при работа, така и при забавление. За семействата, търсещи универсално решение за домашно забавление и образование, Xiaomi Mi 2K Gaming monitor предлага богатство от възможности. А за сериозните геймъри, той е просто незаменим инструмент за победа.

Открийте още Монитори и разширете своята периферия до нови граници. Изживейте всяка игра така, както е била замислена от създателите си, с невероятна детайлност и цветове, които сякаш излизат извън рамките на екрана.

За тези, които търсят идеалния баланс между цена и производителност, Монитор Xiaomi Mi 2K Gaming monitor BHR5039GL е изборът, който не прави компромиси. Потопете се в света на високата резолюция и не позволявайте на нищо да се изплъзне от вашето внимание. За още предложения от Xiaomi, разгледайте нашата селекция от Монитори Xiaomi и намерете своя верен спътник във виртуалното пространство.

С Монитор Xiaomi Mi 2K Gaming monitor BHR5039GL, всяка секунда пред екрана е истинско зрелище. Изживейте всяка игра, всеки филм и всяка работна задача с неподражаема яснота и скорост. Нека всяка пикселна битка да бъде спечелена с лекота и всяко визуално изживяване да бъде незабравимо. С този монитор, вие сте готови за бъдещето на забавлението и професионалната работа.




Виж още Монитори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти