Монитор BenQ BL2780, IPS, 27 inch, Wide, Full HD, D-sub, HDMI, DisplayPort, Черен

Монитор BenQ BL2780, IPS, 27 inch, Wide, Full HD, D-sub, HDMI, DisplayPort, Черен

id s2382537
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с перфектния партньор за вашето работно пространство или домашен офис – Монитор BenQ BL2780, който съчетава стил и функционалност в едно. С 27-инчовия си Full HD IPS дисплей, този монитор предлага изключително качество на изображението, което ще задоволи и най-взискателните потребители.

С технологията LED/IPS, BenQ BL2780 гарантира ярки и точни цветове от всякакъв ъгъл на гледане, благодарение на впечатляващите 178°/178° ъгли на видимост. Това прави монитора идеален за споделяне на съдържание с колеги и приятели, без загуба на качество. С време за реакция от 5 ms, той е достатъчно бърз за работа и развлечения, без дразнещи забавяния на изображението.

С динамичен контраст от 20 милиона към 1 и статичен контраст 1000:1, Монитор BenQ BL2780 предоставя дълбоки черни и ярки бели тонове, което прави всяка сцена оживена и реалистична. Яркостта от 250 cd/m² пък осигурява комфорт при различни условия на осветеност.

Със своя елегантен и минималистичен дизайн, мониторът се вписва безпроблемно във всяко обзавеждане, а опцията за монтиране на стена ви дава свободата да оптимизирате пространството си. Накланянето от 5° до 20° позволява лесно регулиране на ъгъла за най-добро визуално изживяване.

Не на последно място, Монитор BenQ BL2780 е оборудван с всички необходими видео портове - DisplayPort, HDMI и D-Sub, което го прави съвместим с широк спектър от устройства. Вградените говорители с мощност 2 x 2W добавят допълнително удобство, като избягвате необходимостта от външни аудио устройства за пълноценно аудио изживяване.

С тегло от едва 4.8 кг и консумация на енергия от 32 W, този монитор е и енергоспестяващ, което е важно за всеки, който се грижи за околната среда и иска да намали разходите си за електроенергия. Гаранцията от 36 месеца осигурява спокойствие и увереност в качеството на продукта.

За тези, които търсят монитор, който да отговаря на нуждите им както в работата, така и в забавленията, Монитор BenQ BL2780 е идеалният избор. Независимо дали сте професионалист, който изисква точност във визуализацията, или ентусиаст, който се наслаждава на качествено изображение при гледане на филми и игри, този монитор ще задоволи очакванията ви.

Открийте още Монитори от висок клас и разгледайте нашата богата гама от продукти на марката BENQ, като посетите следния линк: Монитори BENQ. Верига магазини ЗОРА ви предлага разнообразие от висококачествени монитори, които ще отговорят на всичките ви нужди и ще надхвърлят очакванията ви.

Изберете Монитор BenQ BL2780 и преобразете своето ежедневие с изключително визуално качество и стил, който се отличава.




Виж още Монитори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти