Мобилен телефон Nokia 6310 (2024), Зелен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Класика с причина
Отново с модерни екстри, функции за достъпност и дизайн, който познавате и обичате.

Изживейте отново добрите стари времена с Nokia 6310, преработен за днешния ден, но с непокътнат класически дизайн. Със своята здрава конструкция и батерия, която издържа цели седмици в режим на готовност, това е телефон, на който можете да разчитате. Nokia 6310 е с ясен, извит 2,8" екран и функции за достъпност, които правят обажданията, изпращането на текстови съобщения, играта Snake и пускането на радиото лесни.

Лесен за използване
Увеличени менюта, режим на достъпност и др.

Здрава конструкция
Подобрена батерия, която издържа седмици между зарежданията.

Насладете се на гледката
Nokia 6310 разполага с подобрен 2,8" QVGA IPS дисплей.

Забавления
Насладете се на FM радиото или стартирайте легендарната игра Snake.

Достъпност
Лесен за виждане, лесен за използване

Вече не се налага да се взирате в телефона си. Nokia 6310 се предлага с увеличени менюта и по-големи шрифтове за по-добра четливост. Режимът за достъпност може автоматично да зададе изглед с една икона, да увеличи допълнително размера на шрифта и да увеличи силата на звука до максимум. Вие двамата ще се разбирате чудесно.

Дизайн
Проектиран за днешния ден и ежедневието

Nokia 6310 стои перфектно в дланта ви, но ако се изплъзне, не се притеснявайте - здравата му конструкция означава, че може да понесе удар. Ето още една тежест, която ще ви отърве от ума: големият 1450 mAh превръща паническото зареждане в минало.

Дисплей
Насладете се на гледката

Nokia 6310 разполага с подобрен 2,8" QVGA IPS дисплей. Така че обажданията, писането на текстови съобщения и игрите изглеждат ярки и ясни.

Забавления
Всичко е забавление и игри

Наслаждавате се на малко време за почивка? Nokia 6310 е с вас. Той идва с класическата игра Snake, както и с безжично FM радио, така че можете да се наслаждавате на музика и да следите новини и спорт - без да са необходими слушалки.

Радостта от пропускането
Ако е важно, ще се обадят или ще изпратят съобщение

През 90-те години на миналия век имахме по-малко приложения. По-малко канали, в които да присъстваме. Но по-малко ли сме във връзка? Ако премахнете днешните известия за харесвания, споделяния и коментари, ще останат само разговорите с хората, които ви интересуват най-много.




    Виж още Мобилни телефони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти