Мобилен телефон Nokia 5310 2024, Черен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Най-добрият за музика
NOKIA 5310
Нов облик за една аудио икона

Експлозивен звук от миналото. Nokia 5310 възражда носталгичния дизайн на Xpress, със специалните бутони за музика, двойните предни високоговорители и Bluetooth® свързаност. Пуснете любимите си парчета на MP3 плейъра или послушайте местните радиостанции. А защо да не поиграете и на Змията, докато сменяте плейлиста? Всичко това се захранва от батерия, която издържа седмици в режим на готовност.

Старият фаворит се завръща.

Nokia 5310 се завръща с по-голям и по-добър 2,8-инчов IPS дисплей и по-голям живот на батерията от своя предшественик. Но някои неща са неизменни, като лесните за използване бутони, гладките извивки и удобния захват. Nokia 5310 е ново превъплъщение на старата класика – емблематичен дизайн с нов облик.

Музика за ушите.

Батерията издържа седмици наред в режим на готовност и няколко часа разговори без зареждане, затова никога няма да загубите връзка. А на мощните двойни предни високоговорители всяко обаждане се чува силно и ясно.

Нека музиката свири…

Нищо не убива настроението така, както спирането музиката. Ето защо Nokia 5310 има голяма батерия с 1450 mAh, която се грижи музиката да не спира. Затова просто натиснете Play.

Ако е важно, ще ти пишат или звънат

В десетилетието след 2000 г. имахме по-малко приложения. Присъствахме в по-малко канали. Но бяхме ли по-малко свързани? Ако премахнем днешните известия за харесвания, споделяния и коментари, остават само разговорите с хората, които ни интересуват най-много.




    Виж още Мобилни телефони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти