Мобилен телефон Nokia 3210 4G 2024, Y2K Gold
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Nokia 3210
From HMD - makers of Nokia phones

Да се върнем към 2000 година, когато разговорите бяха по-важни от харесванията и споделянията. Един легендарен телефон се завръща с дълготрайна батерия и нов дизайн за модерните времена. И, разбира се, има „Змия“. Това е най-добрата новсталгия – завръщането на Nokia 3210.

Новсталгичен
3, 2, 1, 0, старт!

Още през 1999 г. оригиналната Nokia 3210 беше с нас, като посрещахме новото хилядолетие. Сега този легендарен телефон се завръща, съчетавайки модерен обновен дизайн с познатото усещане за истинско носталгично изживяване.

Радостта от усамотението

Ако е нещо важно, ще се обадят или ще изпратят съобщение.

В десетилетието след 2000 г. имахме по-малко приложения. Присъствахме в по-малко канали. Но бяхме ли по-малко свързани? Ако премахнем днешните известия за харесвания, споделяния и коментари, остават само разговорите с хората, които ни интересуват най-много.

Батерия
Да живее иконата

Спомняте ли си времето, когато телефонът ви издържаше с дни без зареждане? И дори не сте трепвали, когато сте го изпускали? Актуалният телефон Nokia Icon ви връща обратно там. Така че го вземете със себе си на дългите уикенди, на фестивалите, на пътешествията, където и да е – ще видите, че можете да разчитате на него.

Развлечения
Играйте на Змията

Готови ли сте да подобрите високия си резултат? Върнете се в игралната зала с любимата на всички игра: Змията.




    Виж още Мобилни телефони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти