Мобилен телефон Nokia 105 4G (2023), Черен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

NOKIA 105 4G
За дълготрайни връзки

Добрият чат може да подобри деня на някого. Ето защо функционалният телефон Nokia 105 4G има поддържани от 4G HD разговори и издръжлива батерия - всичко, от което се нуждаете за дълги и ясни разговори. Освен това опцията за увеличаване на екрана и голямата клавиатура означават, че той е интуитивен и лесен за използване. Поддържането на връзка е лесно.

Силно и ясно

Един разговор може да скъси разстоянието. С HD разговори, поддържани от 4G свързаност, ще се чувствате така, сякаш говорите в една и съща стая.

Толкова е лесно да се използва

С възможността за по-големи шрифтове и увеличен интерфейс Nokia 105 4G е лесен за използване. Той е и удобен благодарение на голямата си клавиатура. Освен това функцията за бързо набиране прави обаждането до любимите ви хора още по-лесно.

Батерия, която работи и издържа

Батерията с капацитет 1450 mAh осигурява часове разговори или седмици в режим на готовност, а функцията за пестене на батерията може да ви помогне още повече. Така че винаги ще сте готови за разговори.

Музика в движение

FM радиото ви позволява да слушате местни станции със или без слушалки. За вашите собствени плейлисти се грижат MP3 плейърът и слотът за MicroSD карта.

Множество възможности

Разглеждайте онлайн с 4G интернет свързаност и предварително заредения браузър Opera Mini. Има и вградено фенерче и FM радио. Ето това е удобство.




    Виж още Мобилни телефони

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти