LINQ USB-C многопортов HUB 5 в 1

LINQ USB-C многопортов HUB 5 в 1

id s1323090
Описание

Външният вид може да е подвеждащ! Този компактен 5в1 многопортов хъб разполага с всички необходими разширения. 4K/60Hz HDMI аудио и видео портовете осигуряват зашеметяваща визуализация с висока разделителна способност на външни екрани, а портовете за данни SuperSpeed+ USB-A и USB-C позволяват феноменална скорост на трансфер на данни до 10 Gbps, докато USB-C портът за зареждане гарантира, че устройството ви остава заредено, когато ви трябва.

Ултра-лек и проектиран като хибридно решение за работа от вкъщи и в движение, този компактен мултипортен хъб 5 в 1 осигурява допълнителни основни портове за вашия лаптоп. Включително HDMI 4K/60Hz изход с висока разделителна способност и 10Gbps SuperSpeed+ USB-A и USB-C портове ви позволяват да прехвърляте повече от 100GB за доста по-малко от 3 минути, като същевременно можете да поддържате вашия лаптоп зареден.

 

Премиум аксесоар. Премиум качество.

Красивия матово алуминиев корпус разполага с решения за свързване като HDMI, USB-C и USB-A портове с най-добрите налични спецификации, така че не е нужно да се задоволявате с по-малко. Вечен, минималистичен и модерно изглеждащ скандинавски дизайн, който пасва на вашия лаптоп и се вписва във вашата домашна или работна среда. Компактен размер, този издръжлив многопортов хъб с първокласен оплетен кабел е идеалният спътник в движение или работа от дома.

_________

Свързаност, без компромиси

Всеки LINQ хъб е проектиран да ви осигури безпроблемна свързаност, без компромиси. Това означава, че можете да се доверите, че винаги имате най-добрите и най-новите спецификации и функции.

Просто се свържете с вашия MacBook, Microsoft Surface, Chromebook или всяко друго съвместимо USB-C устройство и сте готови да се насладите на хъба - plug-and-play.

Просто се свържете, а хъбът прави останалото. Няма нужда да се притеснявате за инсталиране на сложен софтуер.

_________

Устойчива технология

Повече свързаност без компромиси не само означава топ характеристики, а също и по-устойчиви в бъдещето. Висококачествен продукт, с издръжлива конструкция и най-добрите характеристики може да се използва години напред.

Бъдещата доказателствена технология е по-устойчива.




Виж още USB кабели
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти