Лаптоп Lenovo IDEAPAD 3 15ALC6 82KU027BBM , 12 , 15.60 , 512GB SSD , AMD Radeon Graphics , AMD Ryzen 5 5500U HEXA CORE , Windows

Лаптоп Lenovo IDEAPAD 3 15ALC6 82KU027BBM , 12 , 15.60 , 512GB SSD , AMD Radeon Graphics , AMD Ryzen 5 5500U HEXA CORE , Windows

id s2571302
Описание

Искате ли да превърнете всяко свое пътуване в продуктивно време? Представяме ви Лаптоп Lenovo IDEAPAD 3 15ALC6 82KU027BBM, който съчетава мощност и стил в едно, за да отговори на всички ваши нужди.

Lenovo е марка, която се доверява от милиони потребители по целия свят, благодарение на своята надеждност и иновации. Този модел е идеален за активни хора, които са в постоянно движение и имат нужда от устройство, което да ги следва навсякъде. С екран от 15.60 инча и Full HD резолюция, той предлага кристално чиста картина, която прави работата и развлеченията още по-приятни.

Сърцето на този лаптоп е шестядреният процесор AMD Ryzen 5 5500U, който осигурява бързина и ефективност при многозадачност. Съчетан с 12GB RAM и 512GB SSD, той предлага достатъчно мощност и пространство за всичките ви файлове, приложения и игри.

За любителите на визуалните изкуства, AMD Radeon Graphics графичната карта гарантира отлично визуално преживяване, докато IPS LED LCD дисплеят осигурява ярки и точни цветове от всякакви ъгли. Дали работите с графичен дизайн или просто гледате любимите си филми, качеството на изображението винаги ще бъде на ниво.

С Windows 11 Home вече инсталиран, този лаптоп е готов за употреба веднага щом го извадите от кутията. Интерфейсът е интуитивен и лесен за използване, което го прави подходящ както за начинаещи, така и за опитни потребители. Благодарение на вградената уеб камера и микрофон, можете да провеждате видеоконференции и онлайн срещи без допълнително оборудване.

Свързаността не е проблем за Lenovo IDEAPAD 3, тъй като разполага с Bluetooth и WLAN 802.11ac, което ви позволява да бъдете винаги онлайн, независимо къде се намирате. Батерията от 38Wh е проектирана да издържи достатъчно дълго, за да не се притеснявате за следващото зареждане по време на важна работа или когато сте в движение.

Ако сте професионалист, който търси надежден и мощен инструмент за работа, или студент, който има нужда от устройство за учене и забавление, този лаптоп е перфектният избор за вас. Неговата портативност и производителност го правят идеален спътник както за ежедневието, така и за пътуванията.

Открийте още Лаптопи Lenovo и изберете този, който най-добре отговаря на вашите изисквания и стил на живот. С Лаптоп Lenovo IDEAPAD 3 15ALC6 82KU027BBM, вие сте винаги една стъпка пред останалите, независимо дали сте на работа, в училище или на почивка.

Заложете на качество, производителност и стил с този висококачествен продукт от Верига магазини ЗОРА и бъдете уверени, че всяка ваша задача ще бъде изпълнена с лекота и удоволствие.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти