Лаптоп GIGABYTE G7 MF Intel Core i5-12500H, 17.3 IPS, FHD 144Hz, 2x8GB DDR4, 512GB SSD Gen4, nVIDIA RTX 4050 8GB GDDR6, Windows 11 Home,РАНИЦА

Лаптоп GIGABYTE G7 MF Intel Core i5-12500H, 17.3 IPS, FHD 144Hz, 2x8GB DDR4, 512GB SSD Gen4, nVIDIA RTX 4050 8GB GDDR6, Windows 11 Home,РАНИЦА

id s2586723
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете виртуалния свят в реалност? Представяме ви Лаптоп GIGABYTE G7 MF – мощна машина, която ще ви потопи в невиждана досега гейминг реалност и ще ви осигури непрекъснато високопроизводително изживяване.

Дисплей и дизайн: Страхотният 17.3-инчов IPS дисплей предлага широки ъгли на виждане, а Full HD резолюцията гарантира кристално чисти визуализации. Високата честота на опресняване от 144Hz значително подобрява плавността на игрите и възпроизвеждането на видео. Лаптопът се отличава със своя стилен черен корпус, минималистичен дизайн и логото на GIGABYTE, което добавя елегантен завършек.

Производителност: Сърцето на този лаптоп е мощният процесор Intel Core i5-12500H, който осигурява надеждна производителност за изискващи приложения. Оборудван е с видеокарта NVIDIA RTX 4050 с 8GB GDDR6 VRAM, която предлага отлични възможности за гейминг и мултимедийна обработка. 16GB DDR4 памет (в конфигурация 2x8GB) е идеална за многозадачност и памет-интензивни задачи. Бързият и обемен 512GB SSD Gen4 осигурява бързо зареждане и достатъчно място за игри и софтуер.

Преносимост и аксесоари: Продуктът включва раница, която улеснява безопасното и удобно транспортиране на лаптопа и свързаното оборудване. Дизайнът на раницата е издръжлив, устойчив на атмосферни влияния и разполага с допълнителни отделения за организация.

Свързаност и интерфейс: Лаптопът разполага с разнообразие от портове, включително USB, HDMI и други, което позволява свързването на различни периферни устройства. Пълноразмерната подсветена клавиатура с цифров блок осигурява комфортно писане, особено ценно при условия на слаба осветеност. Наличието на тракпад с отделни бутони за интуитивен контрол на курсора.

Операционна система: С Windows 11 Home предварително инсталиран, лаптопът предлага модерна и удобна за потребителя операционна система с най-новите функции и подобрения в сигурността.

Този лаптоп е подходящ за геймъри, професионалисти и ентусиасти, които търсят мощна машина, съчетаваща висока производителност с дисплей с висока честота на опресняване и удобни възможности за преносимост.

Ако сте млад човек, който цени технологиите и винаги е в търсене на най-новото в света на гейминга, или професионалист, нуждаещ се от надежден и бърз лаптоп за своята работа, Лаптоп GIGABYTE G7 MF е идеалният избор за вас. Стилът и мощта на този лаптоп отговарят на високите изисквания на съвременните потребители, а включената раница добавя допълнително удобство за тези, които са постоянно в движение.

Открийте още Лаптопи GIGABYTE и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и стил на живот. С Лаптоп GIGABYTE G7 MF вие сте готови да се изправите срещу всяко предизвикателство, било то в играта или в работата.




Виж още Лаптопи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти