Лаптоп GIGABYTE AORUS 15 BKF Intel Core i7-13700H, 15.6 QHD IPS 165Hz, 2x8GB DDR5, 1TB SSD Gen4, nVIdia RTX 4060 8GB GDDR6, Windows 11 Home, РАНИЦА

Лаптоп GIGABYTE AORUS 15 BKF Intel Core i7-13700H, 15.6 QHD IPS 165Hz, 2x8GB DDR5, 1TB SSD Gen4, nVIdia RTX 4060 8GB GDDR6, Windows 11 Home, РАНИЦА

id s2586725
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволявате с обикновен лаптоп, когато можете да притежавате мощна машина, която оживява всяка игра и проект? Представяме ви Лаптоп GIGABYTE AORUS 15 BKF, който е синоним на върхова производителност и изключителен дизайн.

Производителността е ключова за всяко устройство, предназначено за гейминг и създаване на съдържание. С процесор Intel Core i7-13700H, този лаптоп предлага висококачествена производителност, която се справя безпроблемно с многозадачност и най-тежките игри. Видеокартата NVIDIA RTX 4060 с 8GB GDDR6 гарантира мощни гейминг възможности и ефективно рендиране за креативни приложения. С 16GB DDR5 памет, лаптопът осигурява по-висока пропускателна способност и по-добра производителност в сравнение с предишни поколения. А със 1TB SSD Gen4, той предлага бърз трансфер на данни и възможности за съхранение, осигурявайки бързо зареждане на игри и приложения.

Когато става въпрос за дисплея, 15.6-инчовият QHD IPS екран предоставя висока резолюция за детайлни и остри визуализации. Със своята честота на опресняване от 165Hz, той гарантира плавна игра и минимално размазване на движението, което подобрява гейминг преживяването.

Относно дизайна и конструкцията, лаптопът се отличава със своя стилен и изчистен дизайн, който отразява гейминг естетиката с агресивните си линии и RGB подсветка на клавиатурата. Шасито е компактно и лесно за пренасяне, като същевременно отговаря на изискванията за охлаждане и производителност на висококачественото хардуерно оборудване.

Лаптопът работи с операционната система Windows 11 Home, която е най-новата от Microsoft и предлага функции като преработеното старт меню, подобрени възможности за многозадачност и усъвършенствана сигурност.

Сред допълнителните функции се открояват разнообразните опции за свързаност, включително USB-C, HDMI и други стандартни портове. Термичният дизайн вероятно включва вентилационни отвори отстрани и отзад за ефективно отвеждане на топлината по време на интензивни изчислителни задачи.

Към лаптопа е включена и ранеца, която вероятно е предназначена да носи и защитава устройството, подчертавайки акцента върху преносимостта за потребителите в движение.

Общо взето, Лаптоп GIGABYTE AORUS 15 BKF е създаден за индивиди, които изискват висока производителност и преносимост, с особен акцент върху гейминга и създаването на съдържание с висока резолюция. Допълнителният аксесоар под формата на раница подчертава удобството за потребителите, които често пътуват или се придвижват.

Ако сте геймър или креативен професионалист, който търси надежден и мощен спътник в ежедневието, този лаптоп е идеалният избор за вас. Открийте повече възможности и разгледайте още Лаптопи GIGABYTE или разгледайте нашия широк асортимент от Лаптопи, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди.




Виж още Лаптопи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти