Лаптоп ASUS VIVOBOOK 16 M1605YAR-MB731W , 16.00 , AMD Ryzen 7 7730U OCTA CORE , 1000GB SSD , 16 , AMD Radeon Graphics , Windows

Лаптоп ASUS VIVOBOOK 16 M1605YAR-MB731W , 16.00 , AMD Ryzen 7 7730U OCTA CORE , 1000GB SSD , 16 , AMD Radeon Graphics , Windows

id s2546650
Описание

Открийте нови възможности за работа и забавление с Лаптоп ASUS VIVOBOOK 16 M1605YAR-MB731W, който съчетава в себе си стил, мощ и иновация. Със своята изчистена визия и впечатляващи характеристики, този лаптоп е идеалният избор за динамичния професионалист, който търси баланс между работа и личен живот.

С гордост представяме 16-инчовия LED LCD дисплей с FULL HD+ резолюция, който осигурява кристално чиста и детайлна картина. Размерът на екрана от 40.64 см е идеален за мултитаскинг и гледане на филми, а високата резолюция гарантира, че няма да пропуснете нито един детайл.

Сърцето на този лаптоп е впечатляващият AMD Ryzen 7 7730U OCTA CORE процесор, който с честота от 2.0GHz до 4.5GHz предлага изключителна производителност за всички вашите задачи. Съчетан с 16GB RAM, този лаптоп гарантира бързина и ефективност при работа с множество приложения едновременно.

Не можем да пропуснем и 1000GB SSD диск, който осигурява достатъчно пространство за всички вашите файлове, документи и мултимедия, като същевременно ускорява зареждането на операционната система и приложенията. Това е истинска революция в света на Лаптопи, която ви позволява да работите без прекъсване и забавяне.

Графичната карта AMD Radeon Graphics е гаранция за отлично визуално преживяване, дори когато става въпрос за графично интензивни приложения или игри. Интегрираната графика е идеална за потребители, които търсят добро качество на изображението без допълнителни разходи за външна видеокарта.

Лаптопът е оборудван с Windows 11 Home, най-новата операционна система от Microsoft, която предлага интуитивен интерфейс и множество функции за повишаване на продуктивността. Също така, благодарение на вградената уеб камера, интегрирания микрофон и високоскоростната WLAN 802.11ax връзка, вие ще можете да останете свързани с колеги и близки независимо къде се намирате.

Двугодишната гаранция е доказателство за качеството и надеждността на продукта, като ви осигурява спокойствие при ежедневната употреба. Батерията от 3 клетки гарантира достатъчно време за работа без нужда от постоянно зареждане, което е от съществено значение за мобилния потребител.

За тези, които търсят разнообразие, предлагаме и възможност да разгледате още Лаптопи ASUS, като по този начин можете да намерите точния продукт, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Лаптоп ASUS VIVOBOOK 16 M1605YAR-MB731W е перфектният избор за активни хора, които ценят качеството и производителността. Той е създаден да отговори на нуждите на съвременните професионалисти, студенти и всички, които търсят надежден и мощен инструмент за своите ежедневни задачи. С този лаптоп вие сте готови да посрещнете предизвикателствата на дигиталния свят с увереност и стил.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти