Лаптоп Apple MacBook Pro 16" M3 Pro 512GB Silver mrw63 , 16.20 , 36 , 512GB SSD , Apple M3 Pro 12 Core , Apple M3 Pro 18 Core GPU , Mac OS

Лаптоп Apple MacBook Pro 16" M3 Pro 512GB Silver mrw63 , 16.20 , 36 , 512GB SSD , Apple M3 Pro 12 Core , Apple M3 Pro 18 Core GPU , Mac OS

id s2538836
Описание

Запознайте се с новото измерение на мощността и стила – Лаптоп Apple MacBook Pro 16" M3 Pro 512GB Silver. Този лаптоп не е просто устройство; той е вашият надежден партньор във всеки проект, всяко творческо начинание и всяко бизнес предизвикателство.

С гордост можем да кажем, че това е лаптоп, който притежава всичко необходимо за професионалисти с високи изисквания. Със своята 16.20-инчова Liquid Retina XDR дисплей и ослепителна резолюция от 3456x2234 пиксела, MacBook Pro предлага изображения, които оживяват пред очите ви с невероятни детайли и яркост.

Сърцето на този лаптоп е Apple M3 Pro 12 Core процесорът, който, съчетан с 36GB RAM, осигурява бързина и гладкост при работа с множество приложения едновременно. Вграденият 512GB SSD диск пък гарантира мигновен достъп до всички ваши файлове и данни.

За графичните професионалисти, Apple M3 Pro 18 Core GPU предлага изключителна производителност, която прави работата с визуално интензивни приложения лека и приятна. Иновативните технологии като Wi-Fi 6E и Bluetooth 5.3 осигуряват най-бързата и стабилна връзка, докато множеството портове, включително Thunderbolt 4 и MagSafe 3, разширяват възможностите за свързване на външни устройства.

С Mac OS, MacBook Pro предлага интуитивна и сигурна операционна система, която е създадена да работи в хармония със силната хардуерна конфигурация на лаптопа. Интегрираната графична карта и технологията на дисплея гарантират, че вашите проекти ще изглеждат точно така, както сте ги замислили.

За тези, които търсят Лаптопи с безкомпромисно качество, MacBook Pro е идеалният избор. Той е създаден да удовлетвори нуждите на професионалистите в сферата на графичния дизайн, видео монтажа, програмирането и много други области, където мощността и надеждността са от съществено значение.

С двугодишната гаранция, която получавате с този лаптоп APPLE, можете да сте сигурни, че инвестицията ви е защитена. Ако желаете да разгледате още продукти от тази марка, посетете Лаптопи APPLE и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите изисквания.

Лаптопът е предназначен за тези, които не правят компромиси с качеството и производителността в своята работа и ежедневие. Той е създаден да вдъхновява и да бъде вдъхновен, да съхранява вашите идеи и да помага в тяхното реализиране. Това е устройство, което ще ви придружава години наред, без да изгуби от своята актуалност и ефективност.

Изберете Apple MacBook Pro 16" M3 Pro 512GB Silver и преоткрийте своята работа и творчество с устройство, което не само отговаря, но и надхвърля очакванията. Това е лаптоп, който променя правилата на играта и поставя нови стандарти в света на технологиите.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти