Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-24P-R2X9 NX.KDEEX.00R , 15.60 , 512GB SSD , 8 , AMD Radeon 610M Graphics , AMD Ryzen 3 7320U QUAD CORE
Описание

Запознайте се с новия стандарт за мобилност и производителност - Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-24P-R2X9 NX.KDEEX.00R. Създаден да отговори на нуждите на динамичния и модерен потребител, този лаптоп е идеалният спътник във вашето ежедневие.

Стилът и функционалността се сливат в едно, за да предложат на професионалисти и студенти едно изключително устройство. С 15.60-инчов IPS LED LCD дисплей и Full HD резолюция от 1920x1080p, ACER ASPIRE 3 гарантира кристално чиста картина и впечатляващи визуални изживявания, независимо дали работите върху сложни проекти, гледате любимите си филми или просто сърфирате в интернет.

Сърцето на този лаптоп е мощният AMD Ryzen 3 7320U QUAD CORE процесор, който с честота от 2.4GHz до 4.1GHz осигурява бързина и ефективност при многозадачност. Съчетан с 8GB RAM и 512GB SSD диск, ACER ASPIRE 3 предлага отлична производителност и бързина на зареждане на приложенията, което е особено важно за потребители, които ценят времето си.

Графичната карта AMD Radeon 610M Graphics гарантира, че дори и по-графично интензивните задачи ще бъдат изпълнени с лекота, като по този начин лаптопът е подходящ и за любителите на видео игри. Независимо дали сте студент, който създава презентации, или професионалист, работещ с графичен софтуер, този лаптоп ще отговори на вашите изисквания.

За да бъдете винаги в контакт, ACER ASPIRE 3 е оборудван с WLAN 802.11ax и BLUETOOTH връзка, както и с вградена уеб камера и микрофон, което го прави идеален за видеоконференции и онлайн обучение. Триклетъчната батерия осигурява дълготрайност и независимост от електрическата мрежа, което е от съществено значение за активния начин на живот.

С гаранция от 24 месеца, можете да сте сигурни, че вашата инвестиция е защитена. ACER ASPIRE 3 е създаден да издържи на натовареното ежедневие и да предложи надеждност и устойчивост във времето.

Ако търсите устройство, което да съчетава стил, мощ и мобилност, не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията Лаптопи в нашия онлайн магазин. И за още по-голямо разнообразие, разгледайте нашите предложения за Лаптопи ACER, където ще откриете устройства за всякакви нужди и предпочитания.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологиите и иновациите срещат комфорта и удобството на клиента. Изберете ACER ASPIRE 3 и превърнете всяко ваше начинание в успешно и приятно изживяване. Създайте своя свят на възможности с лаптоп, който не само отговаря, но и надхвърля очакванията ви.




    Виж още Лаптопи
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти