Кутия за сървър InterTech IPC 2U 2098-SK - Classic 19" Rack, Mini ITX, μATX

Кутия за сървър InterTech IPC 2U 2098-SK - Classic 19" Rack, Mini ITX, μATX

id s2407090
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволявате с обикновените решения, когато можете да изберете професионализма на Кутия за сървър InterTech IPC 2U 2098-SK? Този продукт от висок клас е създаден да отговори на нуждите на всеки IT специалист, който търси надеждност и ефективност в едно.

Със своята компактна и ефикасна структура, кутията е проектирана да се вмести перфектно в стандартен 19-инчов стойка, което я прави идеален избор за оптимизиране на пространството във вашия сървърен шкаф. Съвместимостта с дънни платки от типа Mini ITX и microATX (μATX) предоставя гъвкавост при избора на подходяща хардуерна платформа за вашите специфични нужди.

Ефективността на охлаждането е гарантирана благодарение на вентилираните панели и двата предварително монтирани охлаждащи вентилатора на задния панел, които осигуряват оптимален въздушен поток за поддържане на вътрешните компоненти в идеални температури.

Достъпът до ключови контроли и портове от предния панел улеснява поддръжката и оперирането на сървъра, като в същото време предлага удобство и бързина при работа. Разнообразието от вътрешни отделения за дискове позволява настройка на сървъра според индивидуалните изисквания за съхранение и предоставя възможност за разширение.

Тази кутия за сървър е създадена да удовлетвори нуждите на професионалисти, които търсят гъвкавост и ефективност в едно. С поддръжката на различни конфигурации на сървъра, тя е универсално решение за вашите бизнес нужди. Ефективната система за охлаждане е ключова за удължаване живота на вътрешните компоненти и предотвратяване на прегряване. Размерът 2U rackmount е подходящ за повечето сървърни шкафове, което я прави отличен избор за данни центрове или сървърни стаи, търсещи решение, което спестява пространство.

Лесният достъп до основните контроли от предния панел подобрява удобството при поддръжка и мониторинг на сървъра. Ако сте IT специалист, който цени високото качество и професионалните решения, тази кутия за сървър от Inter-Tech е създадена за вас. Тя ще ви помогне да постигнете оптимална производителност и стабилност на вашите сървърни системи.

Открийте още Периферии Inter-Tech и разгледайте пълната гама от висококачествени продукти, които могат да допринесат за ефективността на вашата работна среда. Изберете надеждността и професионализма, предлагани от Периферии на Inter-Tech, и вземете решение, което ще улесни вашия бизнес и ще подобри вашата IT инфраструктура.

С Кутия за сървър InterTech IPC 2U 2098-SK, вие инвестирате в дългосрочно и стабилно решение за вашите сървърни нужди. Направете следващата стъпка към оптимизацията на вашата работна среда сега.



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти