Кутия Lian-Li LANCOOL 205 Mid-Tower, Tempered Glass, Бяла

Кутия Lian-Li LANCOOL 205 Mid-Tower, Tempered Glass, Бяла

id s1239812
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Изисканост и функционалност се сливат в едно в лицето на Кутия Lian-Li LANCOOL 205 Mid-Tower, Tempered Glass, Бяла, превръщайки я в идеалния избор за всеки, който търси качество и стил в своята компютърна конфигурация.

1. Дизайн и външен вид:

Със своята Mid-Tower форма, кутията побира дънни платки ATX, M-ATX и ITX, като в същото време предлага елегантен бял завършек с чисти линии за минималистичен вид. Страничният панел от закалено стъкло е истинско бижу, което позволява да се покажат вътрешните компоненти в цялата им красота. Перфорираните панели в горната и предната част осигуряват отличен въздушен поток, а повишената база с крачета гарантира стабилност и допълнителна вентилация.

2. Охлаждане и вентилация:

Включеният заден вентилатор и пространството за допълнителни вентилатори или системи за течно охлаждане подчертават функционалността на кутията. Перфорираният горен панел с магнитен прахов филтър допринася за охлаждането и чистотата на системата. Отворите за вентилация отпред и отстрани поддържат оптимален въздушен поток за входящ и изходящ въздух.

3. Свързаност и достъпност:

Предният I/O панел с USB 3.0 портове, аудио жакове и бутон за включване осигурява лесен достъп. Пространството за маршрутизация на кабелите зад тавата на дънната платка намалява бъркотията и подобрява въздушния поток.

4. Съхранение и разширение:

Няколко гнезда за 2.5"/3.5" твърди дискове и SSD осигуряват достатъчно място за съхранение. Множеството разширителни слотове позволяват добавянето на видеокарти и други PCIe устройства. Безинструментният дизайн улеснява инсталирането и ъпгрейдите. Има достатъчно пространство за захранващ блок и допълнително управление на кабелите в долната част.

Общо взето, Lian-Li LANCOOL 205 подчертава смесица от простота и функционалност със своите здрави опции за охлаждане, удобни портове за свързаност и елегантен външен вид, подходящ за всеки потребител, който търси среден клас PC кутия.

Този продукт е идеален за технологично ориентирания потребител, който цени качеството и ефективността. Възрастовата граница е широка, тъй като кутията е подходяща както за младите геймъри, така и за професионалистите в областта на IT. Също така, елегантният дизайн и минималистичният вид правят Lian-Li LANCOOL 205 подходяща и за хора със семейства, които търсят да добавят стилен елемент към домашния офис.

Потребителите, които искат да разгледат повече Периферии Lian-Li, могат да открият широка гама от продукти, отговарящи на техните нужди и изисквания. А за тези, които търсят разнообразие от Периферии, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор на висококачествени продукти, създадени да задоволят и най-взискателните вкусове.

С Кутия Lian-Li LANCOOL 205 Mid-Tower, Tempered Glass, Бяла, вие инвестирате не само в изключителен дизайн, но и в дълготрайност и надеждност, което гарантира, че вашата инвестиция е устойчива във времето. Открийте перфектната кутия за вашата следваща компютърна система и се насладете на безпроблемна работа и игра.



Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти