Конзола Nintendo Switch (RED/BLUE JOY-CON) + Игра Nintendo Sports

Конзола Nintendo Switch (RED/BLUE JOY-CON) + Игра Nintendo Sports

id s2517940
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Комплектът включва:

Конзола Nintendo Switch HAD 1.1
Играта Nintendo Switch Sports - предварително инсталирана
Един каиш за крак
3 месеца абонамент за Nintendo Switch Online

Запознайте се с новото измерение на забавлението - "Конзола Nintendo Switch (RED/BLUE JOY-CON) + Игра Nintendo Sports"! Това е перфектният избор за всеки, който обича да се наслаждава на игри с високо качество, където и да е.

Конзолата Nintendo Switch предлага уникална гъвкавост - играйте у дома на голям екран или преминете в мобилен режим, за да продължите забавлението навсякъде. Стилните червен и син Joy-Con контролери не само, че изглеждат страхотно, но и предоставят интуитивно управление на игрите.

Включената игра Nintendo Sports е гаранция за часове забавление и активност. Тя предлага разнообразие от спортни предизвикателства, които могат да се играят както самостоятелно, така и с приятели. С Nintendo Switch, вие не просто играете играта, вие сте част от нея благодарение на иновативните вибрации и движения, които контролерите предават.

Идеален за хора от всички възрасти, тази конзола е чудесен подарък за дете, подходяща за семейни забавления или просто за отдих след напрегнат ден. Независимо дали сте геймър с опит или търсите първата си конзола, Nintendo Switch предлага лесен достъп до света на игрите с възможност за бързо споделяне на моментите на радост с близките.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти