Контакт с вградена защита от пренапрежение, Бял

Контакт с вградена защита от пренапрежение, Бял

id s2488089
ОписаниеХарактеристики

Защитете своите устройства и осигурете безопасността на дома си с елегантност и функционалност. Представяме ви "Контакт с вградена защита от пренапрежение, Бял" от надеждния бранд Hama – вашата първа линия на защита срещу непредвидимите промени в електрическата мрежа.

Този иновативен продукт е създаден да отговори на нуждите на съвременния потребител, който цени сигурността и удобството в ежедневието. С максимална мощност от 3680 W и захранващо напрежение от 250 V, този контакт е идеален за всякакви домашни и офис устройства. Вградената защита от пренапрежение гарантира, че вашите ценни електронни апарати са защитени от възможни вредни пикове в електрическата мрежа.

Дизайнът е изчистен и модерен, а белият цвят лесно се вписва във всякакъв интериор. Стандартният тип Шуко гнездо е универсален и подходящ за повечето електрически уреди, а оптичният индикатор осигурява бърза визуална обратна връзка за статуса на устройството. Въпреки че не разполага с превключвател и защита за деца, качественият синтетичен материал гарантира дълготрайност и надеждност.

Предназначен за употреба в интериорни условия, този контакт е идеален за всеки, който търси просто и ефективно решение за защита на електрониката си в дома или офиса. Независимо дали сте млад професионалист, който работи от вкъщи, или семейство, което иска да осигури безопасна среда за своите устройства, Контакт с вградена защита от пренапрежение от Hama е надежден избор.

С 24-месечна гаранция, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на продукта. Той е лесен за инсталиране и не изисква допълнителни кабели, което го прави идеален за тези, които предпочитат минималистични и ненатрапчиви решения за своя дом или работно място.

Инвестицията в разклонители с вградена защита от пренапрежение е инвестиция в спокойствието и сигурността на вашите електронни устройства. Открийте повече висококачествени продукти от категорията и бранда, като посетите Разклонители Hama и разгледайте разнообразието от Разклонители, които предлагаме.

Не позволявайте на електрическите смущения да се намесят във вашето ежедневие. С "Контакт с вградена защита от пренапрежение, Бял" от Hama, вие сте една крачка напред в грижата за вашите устройства. Защитете своите инвестиции и осигурете спокойствие за себе си и семейството си с решение, което съчетава стил, функционалност и надеждност.




Виж още Разклонители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти