Консуматив IRobot Roomba Dirt disposal bag 3 - I7+ (4626194)

Консуматив IRobot Roomba Dirt disposal bag 3 - I7+ (4626194)

id s2332219
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Забравете за досадното изхвърляне на прах и мръсотия след всяко почистване с робота прахосмукачка! Представяме ви Консуматив IRobot Roomba Dirt disposal bag 3 - I7+ (4626194) – вашата следваща стъпка към безпроблемното поддържане на чистотата у дома.

Произведен от водещата марка IRobot, този консуматив е създаден, за да улесни живота ви и да ви освободи от необходимостта да се занимавате с неприятните отпадъци след почистване. Съвместим е с моделите Roomba серия I7+, което гарантира лесна и бърза подмяна на чантата без допълнителни усилия.

Всеки пакет съдържа три броя чанти, които са изключително здрави и устойчиви, предназначени да съхраняват мръсотията, която роботът ви събира. С тях можете да забравите за честото празнене на контейнера и да се насладите на повече свободно време за себе си и семейството си.

С гаранция от 1 месец, можете да бъдете сигурни в качеството на продукта, който закупувате. Това е инвестиция в дома, която ще улесни ежедневието ви и ще ви позволи да се насладите на по-чист и подреден дом без допълнителни усилия.

Ако сте заети професионалисти или родители, които ценят времето си и искат да живеят в чиста и уютна среда, тези консумативи за почистване са идеалният избор за вас. Те са практични, ефективни и създадени, за да улеснят вашето ежедневие.

Не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията Консумативи за почистване, за да откриете още продукти, които да допринесат за безупречната чистота на вашия дом. А за почитателите на марката IRobot, не забравяйте да разгледате и останалите продукти на марката, които са на разположение на Консумативи за почистване IRobot.

С тези чанти за прахосмукачка, вие не само ще поддържате дома си в идеален ред, но и ще пестите време и усилия, които може да посветите на любимите си занимания или да прекарате с близките си. Това е удобство, което се цени в съвременния бърз живот.

Изберете Консуматив IRobot Roomba Dirt disposal bag 3 - I7+ (4626194) и направете стъпка към по-чистия и организиран дом, който заслужавате. Защото когато домът е чист, умът е спокоен, а животът - по-приятен.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти