Компютър XTREME G6405 OFFICE , 240GB SSD , 8GB DDR4 2666mhz , INTEL PENTIUM G6405 BOX COOLER , Intel® UHD Graphics 610 , Без OS

Компютър XTREME G6405 OFFICE , 240GB SSD , 8GB DDR4 2666mhz , INTEL PENTIUM G6405 BOX COOLER , Intel® UHD Graphics 610 , Без OS

id s698162
Описание

Запознайте се със съвременната ефективност и надеждност, събрани в един компютър – Компютър XTREME G6405 OFFICE. Този настолен компютър е създаден да отговори на всички вашите бизнес нужди, като предоставя бързина и стабилност за всяка работна задача.

Сърцето на този компютър е INTEL PENTIUM G6405 BOX COOLER процесорът, който се отличава с висока производителност и енергийна ефективност. С честота до 4.1GHz, той е идеален за офис приложения, уеб браузинг и мултимедийно съдържание. Съчетанието от 8GB DDR4 2666mhz RAM и 240GB SSD диск осигурява светкавичен старт на операционната система и приложенията, като значително намалява времето за зареждане и увеличава общата продуктивност.

Интегрираната графична карта Intel® UHD Graphics 610 предлага качествена визуализация за всекидневни задачи, като обработка на документи и интернет сърфиране. С този компютър, вие получавате надеждността на марката XTREME, която е известна със своите качествени компоненти и стабилна работа.

Компютърът се предлага с 24 месеца гаранция, което е доказателство за доверието в продукта и спокойствието, което той предлага. Силният 400W захранващ блок и стилен кутия HG XTREME осигуряват достатъчно мощност и защита за всички вътрешни компоненти.

Избирайки този компютър, вие инвестирате в дългосрочно решение за вашите офис нужди. Той е перфектен за професионалисти, които търсят бързина и надеждност без излишни разходи. Благодарение на липсата на предварително инсталирана операционна система, имате свободата да изберете и инсталирате ОС, която най-добре отговаря на вашите специфични изисквания и предпочитания.

Посетете нашия уебсайт и разгледайте богатото разнообразие от Настолни компютри, където може да откриете още множество предложения от марката XTREME. Ако търсите специализирани решения, разгледайте нашите предложения за Настолни компютри XTREME, които със сигурност ще задоволят и най-взискателните потребители.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и достъпната цена се срещат, за да предложат на клиентите най-доброто от света на технологиите. Нашата цел е да предоставим продукти, които не само отговарят на текущите нужди на потребителите, но и да бъдат надежден партньор в развитието на техния бизнес. Компютър XTREME G6405 OFFICE е пример за това устремление и гаранция за вашата продуктивност и успех.

Изберете надеждността и производителността, които ви предлага XTREME, и направете следващата стъпка към постигането на вашите професионални цели. Доверете се на опита и експертността на Верига магазини ЗОРА и се насладете на висококачествените продукти, които предлагаме.




Виж още Настолни компютри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти