Компютър POWERPLAY BITFENIX 1060 , 1000GB HDD + 240GB SSD , 16GB DDR4 , ASUS PHOENIX-GTX1660-O6G , Intel Core i3-10100F QUAD CORE , Без OS

Компютър POWERPLAY BITFENIX 1060 , 1000GB HDD + 240GB SSD , 16GB DDR4 , ASUS PHOENIX-GTX1660-O6G , Intel Core i3-10100F QUAD CORE , Без OS

id s691972
Описание

Искате ли да превърнете виртуалните светове в реалност с невероятна лекота? Представяме ви Компютър POWERPLAY BITFENIX 1060, който ще ви потопи в света на високата производителност и кристално ясна графика.

Създаден от водещата марка POWERPLAY, този настолен компютър е истинско технологично чудо, което ще задоволи нуждите на най-взискателните геймъри и професионалисти. Сърцето на машината е мощният Intel Core i3-10100F QUAD CORE процесор, който гарантира бързина и ефективност при работа с множество приложения едновременно. С честота до 3.60GHz, той е перфектният избор за интензивна мултитаскинг среда.

Паметта на компютъра е впечатляваща – с 16GB DDR4 RAM и комбинация от 1000GB HDD + 240GB SSD, предлага достатъчно пространство и скорост за съхранение на всички ваши файлове, игри и програми. SSD дискът осигурява мигновен достъп до данните и бързо зареждане на системата, докато HDD предлага обем за всички вашите мултимедийни колекции.

Графичната карта ASUS PHOENIX-GTX1660-O6G е гаранция за изключително визуално преживяване. Тя е способна да възпроизведе най-новите игри на високи настройки с безупречна графика, без забавяне или прекъсване. С дискретната графична карта ще се насладите на всяка детайл, като в същото време ще бъдете готови за бъдещите технологични иновации в игрите и софтуера.

Компютърът е оборудван с качествена основна платка ASUS PRIME H510M-A и захранващ блок от 600W, което осигурява стабилност и надеждност на системата. Кутията BITFENIX ENSO RGB BLACK /TG не само, че придава елегантен и модерен вид, но и предлага отлично охлаждане и лесен достъп до компонентите.

Интересното е, че този компютър се предлага без операционна система, което ви дава свободата да изберете и инсталирате OS, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. Това е идеално решение за потребители с технически познания, които искат пълен контрол над своята система.

Разгледайте още Настолни компютри POWERPLAY и открийте перфектния модел, който да отговори на вашите изисквания. Ако търсите разнообразие от висококачествени Настолни компютри, Верига магазини ЗОРА е мястото, където ще откриете всичко необходимо за вашето дигитално ежедневие.

Без значение дали сте запален геймър, креативен професионалист или просто търсите надежден и мощен компютър за дома или офиса, Компютър POWERPLAY BITFENIX 1060 е създаден, за да ви осигури върховно изживяване. С двегодишна гаранция, той е инвестиция, която обещава дългосрочна производителност и удовлетворение.

Заложете на качеството и иновациите с POWERPLAY и превърнете всяко свое дигитално преживяване в незабравимо приключение!




Виж още Настолни компютри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти