Компютър Apple iMac 24" M3 512GB Pink mqru3 , 24.00 , 512 SSD , 8 , Apple M3 10-Core GPU , Mac OS

Компютър Apple iMac 24" M3 512GB Pink mqru3 , 24.00 , 512 SSD , 8 , Apple M3 10-Core GPU , Mac OS

id s2538857
Описание

Изживейте технологичната революция с новия Компютър Apple iMac 24" M3 512GB Pink mqru3, който преобразява работата и забавлението в изкуство. Със своята изящна розова визия, този iMac е идеален за модерния професионалист, който търси стил и мощ в едно.

С гаранция от 24 месеца, този Apple iMac предлага впечатляващ 24-инчов (60.96 см) дисплей с резолюция 4480x2520p, която гарантира кристално чисти изображения и оживени цветове. Процесорът Apple M3 Octa Core осигурява бързина и ефективност, докато 512GB SSD дискът предлага достатъчно пространство за всички вашите файлове и приложения. С 8GB RAM, този iMac се справя безпроблемно с многозадачност, а интегрираната графична карта Apple M3 10-Core GPU обещава изключителна графична производителност.

Използвайки операционната система Mac OS, този iMac е интуитивен и лесен за употреба, като същевременно предлага всички иновативни функции, които очаквате от продукт на Apple. Вграденият Wi-Fi модул позволява бърз и стабилен интернет достъп, което е от съществено значение за всякакви онлайн дейности.

За тези, които ценят качеството и дизайна, този iMac е идеалният избор. Той е перфектен за креативни професионалисти, дизайнери и фотографи, които се нуждаят от точност във визуализацията. Също така е подходящ за домашни потребители, които искат да се наслаждават на филми и музика в най-високо качество. Благодарение на своята компактност, той е идеален и за малки офис пространства, където всеки квадратен сантиметър е важен.

За тези, които искат да разгледат повече варианти, предлагаме лесен достъп до широката гама от Настолни компютри APPLE, където може да откриете устройство, отговарящо на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологиите и иновациите се срещат с потребностите на всеки клиент. Ние разбираме, че изборът на Настолни компютри може да бъде предизвикателство, затова сме тук, за да ви помогнем да намерите перфектния продукт, който да се впише във вашия начин на живот и работа.

С новия Apple iMac 24" M3, вие инвестирате не само във висококачествено устройство, но и в своята продуктивност и креативност. Той е създаден, за да ви вдъхновява всеки ден и да ви помага да реализирате вашите най-смели идеи. Открийте нови хоризонти с технология, която променя правилата на играта, и се насладете на безпроблемна работа с продукт, който е синоним на иновация и стил.




Виж още Настолни компютри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти