Компютър Apple iMac 24" M3 256GB Pink mqrt3 , 24.00 , 256 SSD , 8 , Apple M3 10-Core GPU , Mac OS

Компютър Apple iMac 24" M3 256GB Pink mqrt3 , 24.00 , 256 SSD , 8 , Apple M3 10-Core GPU , Mac OS

id s2538850
Описание

Запознайте се с новото измерение на технологиите с Компютър Apple iMac 24" M3 256GB Pink mqrt3 – където стилът среща производителността и иновациите.

Със своята изискана розова цветова палитра, този iMac не само ще се превърне във фокуса на вниманието във вашия дом или офис, но и ще предложи неподражаемо потребителско изживяване. С 24-инчовия си Retina дисплей с резолюция 4480x2520p, той осигурява изключително детайлни и ярки изображения, които оживяват пред очите ви.

Сърцето на този настолен компютър е мощният Apple M3 Octa Core процесор, който, в комбинация с 8GB RAM, гарантира бързина и плавност дори при най-тежките задачи. Вграденият 256GB SSD диск осигурява достатъчно пространство за вашите файлове и бързина на зареждане на системата и приложенията.

Графичните възможности са поверени на Apple M3 10-Core GPU, което означава, че този iMac е идеален за графични дизайнери, видео редактори и всички, които изискват висока графична производителност. Операционната система Mac OS е синоним на интуитивност и сигурност, като същевременно предлага богата екосистема от приложения и функции.

С вградената Wi-Fi връзка, вашият нов iMac ще бъде винаги свързан с интернет, без значение дали сте в офиса или у дома. И не забравяйте, че с двугодишната гаранция, която получавате, вашата инвестиция е защитена.

Идеален за професионалисти и креативни души, този iMac е създаден да вдъхновява и да улеснява работния процес. Независимо дали сте графичен дизайнер, видео редактор, фотограф или просто търсите надежден и красив настолен компютър за ежедневна употреба, този iMac е перфектният избор.

За тези, които ценят качеството и дизайна, APPLE предлага несравнимо изживяване. Ако искате да разгледате още Настолни компютри APPLE, посетете нашия уебсайт и открийте света на високите технологии.

Не пропускайте да разгледате и широката гама от Настолни компютри, които предлагаме, за да намерите точния продукт, отговарящ на вашите нужди и предпочитания.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологиите и дизайнът се срещат, за да предложат на клиентите не само продукт, но и цялостно изживяване. Открийте своя iMac и се потопете в света на Apple, където всеки детайл е мислен и създаден, за да допринесе за вашето удоволствие и продуктивност.




Виж още Настолни компютри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти