Комплект Електронен четец BOOX Palma 6.13" 6GB 128GB, Черен + Калъф BOOX за Palma 6.13", Черен

Комплект Електронен четец BOOX Palma 6.13" 6GB 128GB, Черен + Калъф BOOX за Palma 6.13", Черен

id s2571496
Описание

BOOX Palma

Запознайте се с Палма
Нашето ново мобилно устройство за четене на електронни книги съчетава най-съвременните характеристики с E Ink дисплей и дизайн с размерите на телефон, което ви позволява без усилие да го приберете в джоба си и да го носите със себе си.

Джобен дизайн, безкомпромисни технологии

С усъвършенстван осемядрен процесор Qualcomm и разширяема памет, Palma може да ви позволи да се потопите в четене на електронна книга, слушане на подкаст или разглеждане на любимите ви новинарски емисии от неограничени приложения на други производители в Google Play Store.

Мобилно изживяване с ePaper

Станете свидетели на новата форма на технологията ePaper. С елегантен корпус и съотношение на страните, което обикновено се среща при смартфоните, Palma се побира плътно в чантата ви и може да се държи удобно в дланта на ръката ви.

Улеснено използване с персонализирани приложения

Създайте персонализиран начален екран в Palma с помощта на приложения, точно както в телефона си. И виждайте най-важните съобщения и актуализации, без да се налага да стартирате приложение.

Баланс между комфорт и ефективност

Приемете здравословния начин на живот в ePaper. Можете да разглеждате ежедневното си съдържание без умора на очите на неговия модерен дисплей E Ink Carta 1200 с изключително ясна резолюция от 300 PPI.

Улеснена навигация

Правете много повече с персонализирания функционален бутон - от връщане назад или пълно обновяване до достъп до центъра E Ink или правене на екранна снимка. Можете също така да приспособите бутоните за звука да обръщат страници или да действат като бутони за превъртане.

Не се влияе от пръски и течности

Насладете се на вълнуващите си истории, независимо дали сте на закрито или на открито. Благодарение на водоотблъскващата конструкция не е нужно да се притеснявате за случайни повреди от ежедневното излагане на вода.

Заснемане и дигитализиране за един миг

Преобразувайте документите си в цифров формат с помощта на 16-мегапикселовата задна камера. С вградената светкавица Palma може да подобри яснотата и стабилността на сканираните документи при слабо осветление.

Осветление, което не нарушава спокойствието

Използвайки възможностите на светлинния сензор, предните светлини с два тона могат автоматично да се регулират, за да съответстват на условията на околната среда.




Виж още Електронни книги
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти