Климатик General Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA , 24000 охл/отопление BTU, A++ , Инверторни системи
Описание

Инверторна климатика General Fujitsu ASHG24KLCA/AOHG24KLCA

С General Fujitsu климатици ще откриете ново ниво на комфорт във вашия дом или офис. Този модел е създаден, за да ви предложи оптимална температура през всички сезони, като в същото време е и изключително икономичен.

С капацитет на охлаждане и отопление от 24000 BTU, този Инверторни климатици от General Fujitsu е идеален за големи помещения. Мощността на охлаждане и отопление е съответно 7.10 kW/h и 8.00 kW/h, което гарантира бързо и ефективно достигане до желаната температура.

Едно от най-големите предимства на този модел е неговата енергийна ефективност. С енергиен клас A++, той консумира минимално количество енергия, което води до значителни икономии в сметките ви за електроенергия. Освен това, климатикът използва екологично чист фреон от ново поколение - R32, което го прави една от най-екологичните опции на пазара.

Друга важна характеристика на този Надеждни инверторни климатици General Fujitsu е неговият широк работен обхват. Може да охлажда при температури от -10 до 46 градуса, а отоплява при температури от -15 до 24 градуса. Това го прави идеален за всякакви климатични условия.

Интересен факт за този модел е, че вътрешното тяло е с намалена дължина от 790 мм, което го прави подходящ за монтаж в помещения с ограничено пространство.

В заключение, Качествени климатици General Fujitsu са перфектният избор за вашия дом или офис. Те предлагат висока енергийна ефективност, широк работен обхват и са изработени от водещия производител в областта на климатичната техника. Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения от General Fujitsu.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти