Климатик General Fujitsu ASHG14KGTB(Е)/AOHG14KGCA , A+++ , Инверторни системи
Описание

Инверторна климатична система General Fujitsu ASHG14KGTB(Е)/AOHG14KGCA

С General Fujitsu климатици ще откриете ново ниво на комфорт и ефективност. Този модел е с енергиен клас A+++, което гарантира ниска консумация на енергия и висока ефективност. С мощност на охлаждане и отопление от съответно 4.20 kW/h и 5.40 kW/h, той е идеален за всяка стая във вашия дом или офис.

Освен това, инверторната климатична система General Fujitsu предлага възможност за контрол от смарт телефон, което ви дава възможност да управлявате климата във вашия дом дори когато не сте там. Това е идеално решение за хората, които искат да се върнат в дом, който е точно на правилната температура.

Стилен и компактен, този надежден инверторен климатик от General Fujitsu е създаден да се впише във всяка среда. С тънък, квадратен дизайн, той ще добави модерен акцент към вашия интериор, докато осигурява оптимална температура през цялата година.

Интересен факт за този модел е, че има сензор за присъствие, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от това дали има хора в стаята или не. Това не само спестява енергия, но също така удължава живота на уреда.

С качествените инверторни климатици General Fujitsu ще получите комфорт, ефективност и стил в едно. Не изпускайте възможността да подобрите качеството на живота си с този висококачествен продукт.

Ако искате да разгледате още продукти от категория "Инверторни климатици - General Fujitsu", не се колебайте да посетите нашия сайт. Там ще откриете голямо разнообразие от модели, които ще отговорят на всички ваши нужди и изисквания.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти