Климатик General Fujitsu ASHG12LMCA/AOHG12LMCA , 12000 охл/отопление BTU, A++ , Инверторни системи
Описание

Инверторна климатична система General Fujitsu ASHG12LMCA/AOHG12LMCA

С General Fujitsu климатици вашият дом ще бъде идеално топъл през зимата и приятно прохладен през лятото. Инверторната климатична система General Fujitsu ASHG12LMCA/AOHG12LMCA е създадена, за да ви предложи комфорт и ефективност на високо ниво.

С капацитет на охлаждане и отопление от 12000 BTU, този модел е идеален за средни до големи помещения. Мощността на охлаждане и отопление варира от 0.9 до 3.9 kW/h и от 0.9 до 5.3 kW/h съответно, което гарантира бързо и ефективно достигане до желаната температура.

Едно от най-важните предимства на Инверторните климатици от General Fujitsu е високата енергийна ефективност. С енергиен клас A++, този климатик ще ви помогне да спестите от сметката за електроенергия, докато същевременно поддържа вашето помещение на идеална температура.

Освен това, този модел се отличава с ниска консумация на енергия при охлаждане и отопление - само 0.97 и 1.02 kW/h съответно. Това означава, че може да се наслаждавате на комфортна температура без да се притеснявате за високи сметки за електричество.

Друга важна характеристика на Надеждните инверторни климатици General Fujitsu е тяхната тиха работа. С ниво на шум от само 21 dB, този климатик е едва усетим, което го прави идеален за спални или работни помещения.

Инверторната климатична система General Fujitsu ASHG12LMCA/AOHG12LMCA е снабдена с функции за икономичен и мощен режим, както и за прецизно регулиране на въздушния поток. Това ви позволява да настроите климатика според вашите индивидуални предпочитания и нужди.

В заключение, General Fujitsu инверторни климатици за дома са отличен избор за всеки, който търси висококачествено, ефективно и надеждно решение за климатизация на своя дом.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти