Климатик General Fujitsu ASHG12KPCA(E)/AOHG12KPCA , Инверторни системи , 12000 охл/отопление BTU, A++

Климатик General Fujitsu ASHG12KPCA(E)/AOHG12KPCA , Инверторни системи , 12000 охл/отопление BTU, A++

id s1927534
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Инверторна климатична система General Fujitsu ASHG12KPCA(E)/AOHG12KPCA

С General Fujitsu климатици вашият дом ще бъде идеално топъл през зимата и приятно прохладен през лятото. Инверторната климатична система General Fujitsu ASHG12KPCA(E)/AOHG12KPCA е създадена, за да ви предложи комфорт и ефективност на високо ниво.

С капацитет на охлаждане и отопление от 12000 BTU, този модел е идеален за средни до големи помещения. Мощността на охлаждане и отопление е съответно 3.4 kW/h и 3.8 kW/h, което гарантира бързо и ефективно достигане до желаната температура.

Едно от най-големите предимства на Инверторни климатици от General Fujitsu е тяхната висока енергийна ефективност. С енергиен клас A++, този климатик ще ви помогне да спестите от сметката за електроенергия, докато същевременно поддържа вашето помещение на идеална температура.

Този модел се отличава с тиха работа и по-добро разпределение на въздуха, което го прави идеален за спални и работни стаи. Широкият работен диапазон и отоплението до -15 ° C гарантират, че вашият дом ще бъде топъл и уютен дори в най-студените зимни дни.

Ако търсите Надеждни инверторни климатици General Fujitsu за дома, този модел е идеалният избор за вас. С гаранция от 36 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви ще бъде защитена.

Инверторната климатична система General Fujitsu ASHG12KPCA(E)/AOHG12KPCA е създадена с мисъл за вашия комфорт и спокойствие. Изберете качеството и надеждността на General Fujitsu и се насладете на идеалната температура във вашия дом през цялата година.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти