Климатик General Fujitsu ASHG12KMCC(E)/AOHG12KMCC , 12000 охл/отопление BTU, A++ , Инверторни системи
Описание

Инверторна климатична система General Fujitsu ASHG12KMCC(E)/AOHG12KMCC

С Климатици General Fujitsu ще откриете ново ниво на комфорт във вашия дом. Този модел е създаден, за да ви предложи оптимална ефективност и енергийна икономия, благодарение на своята инверторна технология.

С капацитет на охлаждане и отопление от 12000 BTU, този климатик е идеален за средни до големи помещения. Мощността на охлаждане и отопление е съответно 3.4 kW/h и 4.0 kW/h, което гарантира бързо и ефективно достигане до желаната температура.

Един от най-важните аспекти на този Инверторни климатици от General Fujitsu е неговият енергиен клас A++. Това означава, че той използва по-малко енергия, което води до по-ниски сметки за електроенергия.

Освен това, този климатик е оборудван с йонно-дезодориращ и ябълков-катехинов филтър, които помагат за поддържане на чист и свеж въздух в помещението.

Ако се чудите Как да избера инверторна климатична система General Fujitsu, този модел е отличен избор. С неговата помощ, ще можете да се наслаждавате на комфортна температура през цялата година, без да се притеснявате за високи сметки за електроенергия.

С Най-добрите инверторни климатици General Fujitsu ще получите не само висококачествен продукт, но и надеждна гаранция от 36 месеца.

Не пропускайте възможността да разгледате още от General Fujitsu и да откриете перфектния климатик за вашия дом.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти