Климатик General Fujitsu ASHG12KGTB(Е)/AOHG12KGCA , 12000 охл/отопление BTU, A+++ , Инверторни системи
Описание

Инверторна климатична система General Fujitsu ASHG12KGTB(Е)/AOHG12KGCA

С General Fujitsu климатици вашият дом ще бъде идеално топъл през зимата и приятно прохладен през лятото. Тази инверторна климатична система е с висока сезонна ефективност, което означава, че ще ви спести пари от сметката за електроенергия.

С мощност на охлаждане и отопление от 3.40 / 4.00 kW/h, този климатик е идеален за средни до големи помещения. Неговият дебит от 700 m3/h гарантира бързо и равномерно разпределение на въздуха. Освен това, той е с енергиен клас A+++, което го прави един от най-ефективните модели на пазара.

Един от най-интересните аспекти на този климатик от General Fujitsu е възможността за контрол от смарт телефон. Това означава, че можете да настроите температурата и да контролирате работата на уреда директно от телефона си, дори когато не сте у дома.

Този модел се отличава също така с тих режим на работа, което го прави идеален за спални или работни помещения. Сензорът за присъствие автоматично регулира работата на климатика, когато стаята е празна, което допълнително спестява енергия.

Стилен и компактен, този климатик от General Fujitsu е с тънък квадратен дизайн, който ще се впише перфектно във всякакъв интериор. Не се колебайте да изберете инверторната климатична система General Fujitsu за дома си - това е инвестиция, която ще ви донесе комфорт и спестявания в дългосрочен план.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти