Климатик General Fujitsu ASHG09KGTB(Е)/AOHG09KGCA , 9000 охл/отопление BTU, A+++ , Инверторни системи

Климатик General Fujitsu ASHG09KGTB(Е)/AOHG09KGCA , 9000 охл/отопление BTU, A+++ , Инверторни системи

id s2412896
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Инверторна климатична система General Fujitsu ASHG09KGTB(Е)/AOHG09KGCA

С General Fujitsu климатици ще се насладите на комфорт и ефективност. Тази инверторна климатична система е създадена, за да осигури оптимална температура във вашия дом, независимо от сезона.

С капацитет на охлаждане и отопление от 9000 BTU и мощност от 2.50 / 2.80 kW/h, този климатик е идеален за средни по размер помещения. Неговата консумация на енергия е изключително ниска - само 0.555 / 0.55 / 0.56 kW/h, което го прави един от най-енергоефективните модели на пазара.

Освен това, този надежден инверторен климатик от General Fujitsu има впечатляващ дебит от 700 m3/h и работи при температури от -10 до 46 градуса при охлаждане и от -20 до 29 градуса при отопление.

Един от най-големите плюсове на този модел е неговият елегантен дизайн, който ще се впише перфектно във всяко помещение. Освен това, той е с най-ниски шумови показатели – само 19 dB, което го прави идеален за спални или работни помещения.

С качествените климатици General Fujitsu ще се насладите на комфорт и ефективност. Тази инверторна климатична система за дома е създадена, за да осигури оптимална температура във вашия дом, независимо от сезона.

Ако искате да разгледате още продукти от категорията "Инверторни климатици - General Fujitsu", не се колебайте да го направите.

Изберете надеждни инверторни климатици General Fujitsu за дълготрайна употреба и се насладете на комфорт и ефективност през всеки сезон.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти