Климатик Fujitsu ASYG 24KLCA/AOYG24KLCA , 24000 охл/отопление BTU, A++ , Инверторни системи

Климатик Fujitsu ASYG 24KLCA/AOYG24KLCA , 24000 охл/отопление BTU, A++ , Инверторни системи

id s2572555
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Замисляли ли сте се какво е да живеете в перфектен климат през цялата година? С Климатик Fujitsu ASYG 24KLCA/AOYG24KLCA, това вече не е само мечта, а реалност. Представяме ви върховото решение за вашето домашно удобство, което гарантира оптимална температура и чист въздух във всяко помещение.

С мощността си от 24000 BTU и енергиен клас A++, този инверторен климатик на водещата марка Fujitsu осигурява ефективно охлаждане и отопление, като същевременно спестява енергия. Инверторната технология позволява на климатика да работи с по-ниска консумация на електроенергия, като поддържа желаната температура без ненужни колебания и шум.

Спецификациите на модела включват SEER коефициент на охлаждане 7.10 и SCOP коефициент на отопление 4.00, което показва високата ефективност на уреда. Работният обхват на охлаждане е от -10 до +46 градуса, а на отопление - от -15 до +24 градуса, което го прави идеален избор за всякакви климатични условия.

Дизайнът на климатика е високоефективен и компактен, с дължина едва 790 мм, което го прави лесен за интегриране във всякакви интериори. Освен това, уредът разполага с тих режим на работа, което гарантира вашето спокойствие по време на почивка или работа. Икономичният режим и индикацията за чистене на филтъра са допълнителни функции, които улесняват поддръжката и удължават живота на устройството.

С гаранция от 36 месеца, Климатик Fujitsu ASYG 24KLCA/AOYG24KLCA е инвестиция, която обещава дълготрайност и надеждност. Той е идеален за семейства, търсещи комфорт и икономия, както и за бизнеси, които искат да осигурят приятна атмосфера за своите служители и клиенти.

Ако сте човек, който цени удобството и иска да се наслаждава на чист и свеж въздух у дома или в офиса, този климатик е създаден за вас. Независимо дали сте млад професионалист, зает родител или предприемач, Инверторни климатици като този модел на Fujitsu предоставят перфектната среда за всяка ваша дейност.

Разгледайте и другите Инверторни климатици Fujitsu, за да откриете уред, който отговаря на вашите специфични нужди и предпочитания. Изборът на подходящ климатик е важен за създаването на комфортен и здравословен дом.

Не пропускайте да разгледате и широката гама от Инверторни климатици, предлагани в Верига магазини ЗОРА, където качеството и клиентското удовлетворение са на първо място. С нас вие сте на крачка от идеалния домашен климат!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти