Климатик Fujitsu ASYG 18KLCA/KLCC/AOYG18KLTA/18KLCA , 18000 охл/отопление BTU, A , Инверторни системи
Описание

Забравете за неудобствата на променливото време с новия климатик Fujitsu ASYG 18KLCA/KLCC/AOYG18KLTA/18KLCA. Този модерен уред е идеалният избор за всеки, който търси комфорт и ефективност в едно.

С мощността си от 18000 BTU, този инверторен климатик Fujitsu е перфектното решение за поддържане на оптимална температура във вашето домакинство или офис пространство. Благодарение на високия си енергиен клас A, устройството гарантира ниска консумация на електроенергия, което от своя страна води до по-малки сметки за ток.

Едно от ключовите предимства на климатика е неговата инверторна технология, която осигурява бързо и ефективно достигане до желаната температура и поддържане на постоянен комфорт без големи температурни колебания. С капацитет на охлаждане и отопление съответно 5.2 kW/h и 6.3 kW/h, уредът е подходящ за помещения до 120 м³ при охлаждане и до 105 м³ при отопление.

Климатикът е оборудван с високи коефициенти на ефективност - EER 3.09 и COP 3.5, което означава, че за всяка изразходвана единица енергия, уредът генерира многократно повече охлаждаща или отоплителна мощност. Това го прави идеален избор за тези, които ценят екологичността и икономичността.

Допълнително, Fujitsu ASYG 18KLCA/KLCC/AOYG18KLTA/18KLCA се справя отлично с екстремни температурни условия, като може да охлажда при външни температури до 46 градуса и да отоплява дори когато навън термометърът показва -15 градуса. Това го прави надежден избор за климатичните особености на България.

С тригодишната гаранция, която получавате при покупка, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Ако търсите други висококачествени решения за климатици, бойлери и отопление, не пропускайте да разгледате и другите предложения на марката Fujitsu, които можете да намерите тук.

Климатикът Fujitsu е идеален за семейства, които искат да осигурят уют и комфорт в своя дом, както и за бизнес потребители, които се стремят към оптимизиране на работната среда. Неговият стилен и съвременен дизайн се вписва безпроблемно във всяка интериорна концепция, а тихата му работа гарантира, че няма да наруши домашния мир или работния процес.

Избирайки климатика Fujitsu ASYG 18KLCA/KLCC/AOYG18KLTA/18KLCA, вие инвестирате не само в комфорт, но и в здраве. Поддържането на стабилна вътрешна температура и влажност е важно за предотвратяване на респираторни заболявания и алергии, особено в сезоните на грип и настинки.

Не позволявайте на времето навън да диктува настроението ви вкъщи. С климатик Fujitsu ASYG 18KLCA/KLCC/AOYG18KLTA/18KLCA, вие взимате контрола в свои ръце, осигурявайки идеалната атмосфера за себе си и своите близки, независимо от сезона.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти