Климатик Fujitsu ASYG 14KMCB/AOYG14KMCBN NORDIC , A+ , Инверторни системи

Климатик Fujitsu ASYG 14KMCB/AOYG14KMCBN NORDIC , A+ , Инверторни системи

id s2330540
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете дома си в оазис на комфорт през всички сезони? Представяме ви Климатик Fujitsu ASYG 14KMCB/AOYG14KMCBN NORDIC, който съчетава в себе си съвременни технологии и висока енергийна ефективност, за да осигури идеалната атмосфера във вашето жилище.

С този инверторен климатик от световноизвестната марка Fujitsu, вие инвестирате в качество и надеждност. С гаранция от 36 месеца, той е създаден да издържи на времето и да ви служи верно години наред. Инверторната система осигурява оптимална работа при охлаждане и отопление, като автоматично регулира мощността според нуждите на помещението и външните температурни условия.

С мощност при охлаждане и отопление от съответно 4.2kW и 5.4kW, този климатик е идеален за поддържане на комфорт в помещения до 120м³. Енергиен клас A+ гарантира, че устройството е енергоспестяващо, което означава по-ниски сметки за електричество и по-малко въздействие върху околната среда. С коэфициентите на ефективност EER 3.49 и COP 3.46, климатикът Fujitsu е сред най-ефективните на пазара.

Освен това, с хладилен агент R32, който е по-екологичен от предишните хладилни агенти, климатикът Fujitsu е стъпка напред към по-зелено бъдеще. Това е важно не само за планетата, но и за всеки потребител, който се стреми към по-отговорен начин на живот.

За да откриете още висококачествени продукти от категорията Климатици, бойлери и отопление, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката Fujitsu, разгледайте нашите предложения на Климатици, бойлери и отопление Fujitsu, където ще намерите разнообразие от модели, отговарящи на всяко изискване и предпочитание.

Представете си удобството да контролирате климата в дома си с едно докосване на бутона, без значение дали сте младо семейство, което търси комфорт за своите деца, или активен професионалист, който цени спокойствието след напрегнат ден. Климатикът Fujitsu е проектиран да отговори на нуждите на всеки, като предлага тиха и ефективна работа, което го прави подходящ за всяка спалня или дневна.

Не позволявайте сезоните да диктуват условията у дома ви. С климатик Fujitsu ASYG 14KMCB/AOYG14KMCBN NORDIC, вие вземате контрола, осигурявайки си идеалната температура през цялата година. Изберете интелигентното решение за вашето домашно уют и енергийна ефективност сега!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти