Климатик Fujitsu ASYG 12LMCE/AOYG12LMCE , 12000 охл/отопление BTU, A+ , Инверторни системи
Описание

Инверторен климатик Fujitsu ASYG 12LMCE/AOYG12LMCE

С Fujitsu инверторните климатици вашият дом ще бъде идеалното място за отдих през всеки сезон. Моделът Fujitsu ASYG 12LMCE/AOYG12LMCE е създаден, за да осигури комфорт и ефективност, като същевременно спестява енергия.

С капацитет на охлаждане и отопление от 12000 BTU, този инверторен климатик Fujitsu е идеален за помещения до 80 куб.м. при охлаждане и до 70 куб.м. при отопление. Мощността на охлаждане и отопление варира от 0.9 до 3.9 kW/h и от 0.9 до 5.3 kW/h съответно, което гарантира оптимална работа във всички условия.

Едно от най-големите предимства на Fujitsu климатиците е тяхната висока енергийна ефективност. С енергиен клас A+ и коефициенти на охлаждане и отопление EER и COP от 3.5 и 3.92 съответно, този модел е идеален за тези, които търсят икономично решение за климатизация на дома си.

Освен това, инверторните климатици от Fujitsu са оборудвани с редица удобни функции. Автоматичната смяна на режим отопление/охлаждане, таймерът и автоматичният рестарт осигуряват безпроблемна работа, докато икономичният режим помага за допълнително намаляване на консумацията на енергия.

Интересен факт е, че Fujitsu домашните климатици използват хладилен агент R410, който е по-ефективен и екологосъобразен от много други хладилни агенти. Това означава, че избирайки Fujitsu, вие не само ще подобрите комфорта в дома си, но и ще допринесете за опазването на околната среда.

В заключение, Fujitsu инверторните климатици за дома са идеалният избор за всеки, който търси висококачествено, ефективно и икономично решение за климатизация. С тяхната помощ, вашият дом ще бъде идеалното място за отдих през всеки сезон.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти