Климатик Fujitsu ASYG 12KMCE/AOYG12KMCC , 12000 охл/отопление BTU, A+ , Инверторни системи

Климатик Fujitsu ASYG 12KMCE/AOYG12KMCC , 12000 охл/отопление BTU, A+ , Инверторни системи

id s2330555
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Изживейте комфорта на четирите сезона с един уред – представяме ви Климатик Fujitsu ASYG 12KMCE/AOYG12KMCC, който е синоним на ефективност и стил. Този иновативен продукт от престижната марка Fujitsu е създаден да осигури оптимална температура във вашия дом или офис, независимо от времето навън.

С мощността си от 12000 BTU, този климатик е идеален за поддържане на комфорт в помещения до 80м3 при охлаждане и до 70м3 при отопление. Инверторната технология гарантира, че уредът работи изключително икономично, като се адаптира към текущите нужди за охлаждане или отопление и така намалява консумацията на енергия. Енергиен клас A+ потвърждава високата ефективност на модела, а с EER коефициент на охлаждане от 3.65 и COP коефициент на отопление от 4.17, този климатик е наистина впечатляващ.

За да гарантираме вашето спокойствие, Климатик Fujitsu ASYG 12KMCE/AOYG12KMCC идва с 36 месеца гаранция. Работният обхват на уреда е широк – от -10 до 46 градуса за охлаждане и от -15 до 24 градуса за отопление, което означава, че климатикът ще бъде ваш надежден партньор през всички сезони.

Дизайнът на уреда е съобразен с модерните интериорни решения, като се вписва елегантно във всяко пространство. Дебитът на въздуха е също впечатляващ – 700/770 m3/h, което осигурява равномерно разпределение на температурата в помещението. Този климатик не само ще ви осигури комфорт, но и ще допринесе за естетиката на вашето пространство.

Ако сте семейство, търсещо уют и спокойствие у дома, или професионалист, който иска да поддържа оптимална работна атмосфера, Климатик Fujitsu ASYG 12KMCE/AOYG12KMCC е идеалният избор за вас. Той е създаден да отговори на нуждите на модерния потребител, който цени енергийната ефективност и комфорта.

За да разгледате още продукти от категорията Климатици, бойлери и отопление, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката Fujitsu, можете да откриете широка гама от техните продукти, като последвате този линк: Климатици, бойлери и отопление Fujitsu.

Избирайки Климатик Fujitsu ASYG 12KMCE/AOYG12KMCC, вие инвестирате в качество, дълготрайност и ефективност. Нека вашите дни бъдат винаги с перфектна температура, а нощите – спокойни и уютни, благодарение на този висококачествен климатик от Верига магазини ЗОРА.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти