Климатик Fujitsu ASYG 12KMCB/AOYG12KMCBN NORDIC , A+ , Инверторни системи

Климатик Fujitsu ASYG 12KMCB/AOYG12KMCBN NORDIC , A+ , Инверторни системи

id s573024
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Инверторен климатик Fujitsu ASYG 12KMCB/AOYG12KMCBN NORDIC - Вашата гаранция за комфорт и ефективност

С Fujitsu инверторните климатици вие получавате не само комфорт, но и висока енергийна ефективност. Моделът ASYG 12KMCB/AOYG12KMCBN NORDIC е с енергиен клас A+, което гарантира ниска консумация на електроенергия при висока производителност.

С този Fujitsu климатик вие получавате мощност на охлаждане и отопление от 3.4 kW и 4 kW съответно, което го прави подходящ за помещения до 90м3. Освен това, той работи ефективно при температури от -25 до 43 градуса, което го прави идеален за всякакви климатични условия.

Един от най-големите плюсове на инверторните климатици от Fujitsu е тяхната дълготрайност. С гаранция от 36 месеца, вие получавате спокойствие и сигурност, че вашият климатик ще работи безпроблемно за дълъг период от време.

Освен това, Fujitsu домашните климатици използват хладилен агент R32, който е по-ефективен и екологичен от другите хладилни агенти на пазара. Това означава, че вие получавате по-чист въздух във вашия дом, докато същевременно пестите енергия и опазвате околната среда.

В заключение, Fujitsu инверторните климатици за дома са идеалният избор за всеки, който търси комфорт, ефективност и дълготрайност. С тях вие получавате висока производителност при ниска консумация на енергия, което ги прави идеални за всякакви климатични условия и помещения.

Ако искате да разгледате още продукти от категорията "Инверторни климатици - Fujitsu", можете да го направите като кликнете на линка.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти