Клавиатура Rapoo NX2000 19158 + МИШКА USB

Клавиатура Rapoo NX2000 19158 + МИШКА USB

id s459084
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете работата си на компютър в удоволствие? Открийте перфектния баланс между функционалност и комфорт с комплекта Клавиатура Rapoo NX2000 19158 + МИШКА USB от престижната марка Rapoo.

Стилът и ергономията са съществени, когато става въпрос за дълги часове пред компютъра. Този комплект е идеален за професионалисти, които ценят качеството и удобството, както и за геймъри, търсещи прецизност и бързина. С 24-месечна гаранция, той предлага сигурност и надеждност, които са в основата на доверието в марката Rapoo.

Клавиатурата се отличава със своята изчистена черна естетика и практичност, като е снабдена с USB интерфейс и дължина на кабела от 1.50 метра, осигуряваща достатъчно свобода на движение. Включената мишка е с висока максимална резолюция от 1600 DPI и оптичен сензор, което гарантира прецизност и бързина на отговор при всяка ваша команда. С три бутона за лесно управление, тя е перфектната добавка към вашата работна станция.

Предимствата на този комплект са не само във високото качество на изработка, но и в универсалността, която предлага. Той е подходящ както за домашна, така и за офис среда, като осигурява комфорт и ефективност при използване. Съвместимостта с различни операционни системи го прави универсален избор за всякакви потребители.

Избирайки Клавиатури Rapoo, вие инвестирате в дълготрайност и стил. Този комплект е идеален за хора, които прекарват дълги часове пред компютъра и имат нужда от надеждни устройства, които да не ги изоставят в най-неподходящия момент. Той е създаден да устои на интензивна употреба и да предостави максимален комфорт.

Ако искате да разгледате още продукти от тази категория и марка, посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Клавиатури Rapoo, които предлагаме. Или ако търсите още Клавиатури за вашите нужди, ние сме тук, за да ви помогнем.

Във време, когато технологиите са неизменна част от ежедневието ни, изборът на правилните аксесоари за нашите устройства е от съществено значение. Комплектът Клавиатура Rapoo NX2000 19158 + МИШКА USB е проектиран да отговори на високите изисквания на съвременните потребители, които търсят надеждност, функционалност и стил в едно.

Не пропускайте възможността да подобрите своята продуктивност и удобство при работа. Изберете качеството и иновациите, които Rapoo предлага, и се насладете на едно по-приятно и ефективно изживяване в света на технологиите.



Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти