Клавиатура GRIXX OPTIMUM БЕЗЖИЧНА С ТЪЧПАД

Клавиатура GRIXX OPTIMUM БЕЗЖИЧНА С ТЪЧПАД

id s357116
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Защо да се притеснявате от излишни кабели и неудобства, когато можете да притежавате Клавиатура GRIXX OPTIMUM БЕЗЖИЧНА С ТЪЧПАД? Този иновативен продукт е създаден, за да улесни вашето ежедневие и да ви предостави комфорт, който не сте подозирали, че ви липсва.

С безжичната технология на Клавиатура GRIXX OPTIMUM, която се свързва чрез 2.4GHz връзка, вие сте свободни да работите от всяка точка на стаята. Не е нужно да се притеснявате за обхвата или стабилността на връзката. Включеният нано USB приемник осигурява лесно "plug-and-play" функционалност, което означава, че можете да започнете работа веднага след свързването.

Дизайнът на тази клавиатура е компактен и тънък, което я прави идеална за пренасяне и лесно съхранение. Вграденият 3,5" тъчпад предлага удобството да забравите за мишката и да оптимизирате работното си пространство.

Съвместимостта на Клавиатура GRIXX OPTIMUM не познава граници. Тя е подходяща за лаптопи, настолни компютри и дори смарт телевизори, благодарение на универсалната QWERTY подредба на клавишите. Мултиплатформената поддръжка гарантира, че ще можете да я използвате с широк спектър от устройства.

Удобството, което предлага тази клавиатура, е несравнимо. Съчетанието на клавиатура и тъчпад в едно устройство значително увеличава ефективността на потребителя и намалява необходимостта от допълнителни аксесоари, което води до по-подредено работно място.

Опаковката на продукта е цветна и привлекателна, акцентирайки върху ключовите характеристики на Клавиатура GRIXX OPTIMUM, което я прави привлекателна за показване в търговската мрежа и лесна за разпознаване от потребителите.

Тези атрибути правят Клавиатура GRIXX OPTIMUM БЕЗЖИЧНА С ТЪЧПАД оптимален избор за тези, които търсят практично и икономисващо пространство устройство за въвеждане на данни за техните електронни устройства. С 24 месеца гаранция, вие сте осигурени срещу всякакви производствени дефекти.

Представете си, че сте професионалист, който често работи от вкъщи, или студент, който винаги е в движение. Тази клавиатура е създадена да отговори на вашите нужди за мобилност и удобство. Или може би сте любител на технологиите, който иска да оборудва своя домашен офис с най-модерните устройства – Клавиатура GRIXX OPTIMUM е идеалният избор за вас.

За още варианти на Клавиатури GRIXX, можете да разгледате нашия уебсайт, където ще откриете разнообразие от продукти, които да отговорят на вашите изисквания. Посетете нашия каталог и изберете качеството и иновацията, които предлага GRIXX.



Технически характеристики
Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти