Клавиатура Delux KA180G+M391GX БЕЗЖИЧНИ

Клавиатура Delux KA180G+M391GX БЕЗЖИЧНИ

id s355300
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Открийте свободата на безжичната комуникация с новата клавиатура Delux KA180G+M391GX! Този стилен и модерен комплект е идеален за всеки, който цени комфорта и ефективността при работа с компютър.

Delux е марка, която се доверява на иновациите и качеството, за да предложи на своите потребители непрекъснато удовлетворение от продуктите си. С двегодишна гаранция, този комплект клавиатура и мишка е създаден, за да издържи на интензивна употреба и да осигури надеждност във времето.

С безжичната връзка на 2.4 GHz, Клавиатура Delux KA180G+M391GX осигурява бърза и стабилна комуникация с вашия компютър без досадни кабели. Това ви позволява да подредите работното си място по-чисто и организирано, като същевременно се наслаждавате на свободата да се движите без ограничения.

Оптичният сензор на мишката предлага максимална резолюция от 1600 DPI, което гарантира прецизност и отзивчивост при всяка ваша задача. Цветът в черно добавя елегантност и професионален вид, който лесно се вписва във всяко работно пространство.

Комплектът е специално създаден, за да отговори на нуждите на динамични професионалисти, дистанционни работници и геймъри, които търсят удобство и функционалност. Независимо дали сте ентусиаст, работещ от вкъщи, или студент, който се нуждае от надежден инструмент за учене, този комплект е перфектният избор.

Използвайки Клавиатури от Delux, вие инвестирате в своята продуктивност и удобство. С този комплект ще забравите за проблемите, свързани с прекъсване на връзката или износване на клавишите, които често съпътстват по-евтините алтернативи.

Ако сте в търсене на повече варианти или искате да разгледате други продукти на марката, посетете нашия уебсайт, където ще намерите богат избор от Клавиатури Delux. Там ще откриете всичко необходимо, за да създадете перфектната работна среда, която отговаря на вашите индивидуални нужди.

Верига магазини ЗОРА разбира, че всяка покупка е инвестиция в личната и професионалната ви ефективност. Затова ние се стремим да предложим само продукти, които са с доказано качество и дълготрайност. С клавиатура Delux KA180G+M391GX вие правите избор, който ще ви служи верно и ще улесни вашето ежедневие.

Не пропускайте възможността да модернизирате своята работна станция с комплект, който е създаден да отговори на високите изисквания на съвременния свят. Изберете качество, изберете свобода, изберете Клавиатура Delux KA180G+M391GX БЕЗЖИЧНИ - ключът към по-продуктивен и удобен работен ден.



Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти