Клавиатура Apple iPad Pro 12.9" (5th) Magic KB INT Black mjqk3

Клавиатура Apple iPad Pro 12.9" (5th) Magic KB INT Black mjqk3

id s659614
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете вашия iPad Pro в мощна работна станция? Представяме ви Клавиатура Apple iPad Pro 12.9" (5th) Magic Keyboard (INT Black MQJQ3) - върховното съчетание на стил, функционалност и иновация, създадено от APPLE, за да отговори на всичките ви нужди.

Design and Build:

Със своя елегантен черен дизайн, тази клавиатура се интегрира безпроблемно с естетиката на iPad Pro. Уникалната плаваща конструкция позволява регулиране на ъгъла на визуализация за максимален комфорт при употреба. Когато не се използва, клавиатурата се сгъва и се превръща в калъф, предлагайки защита отпред и отзад на вашия iPad.

Functionality:

Тази клавиатура разполага с пълноразмерни клавиши, които осигуряват отзивчиво и комфортно писане. Вграденият тракпад предлага прецизен контрол на курсора и поддържа мултитъч жестове. Улеснява продуктивността чрез безпроблемна интеграция и лесен достъп до функциите на iPadOS.

Connectivity and Power:

Клавиатурата се свързва с iPad Pro чрез Smart Connector, което позволява моментално свързване и зареждане без необходимост от Bluetooth. Тя захранва директно от iPad Pro, което елиминира нуждата от отделно зареждане на клавиатурата.

Portability:

Съчетавайки портативност и защита, клавиатурата е удобна за работа навсякъде и по всяко време.

Compatibility:

Специално създадена за 12.9-инчовия iPad Pro (5-то поколение), тази клавиатура гарантира перфектно прилягане и функционалност.

С 12 месеца гаранция, Клавиатура Apple iPad Pro 12.9" (5th) Magic Keyboard не само максимизира възможностите на вашия iPad Pro, но и запазва неговата портативност и стил, предлагайки на потребителите подобрено изживяване, било то за развлечение или професионална употреба.

Идеална за професионалисти и творци, които ценят качеството и иновациите, тази клавиатура е създадена да отговаря на високите изисквания на динамичния начин на живот. Независимо дали сте дизайнер, работите от вкъщи или просто обичате да пишете на път, тя ще се превърне във ваш незаменим аксесоар.

Открийте повече Клавиатури и разгледайте нашия избор от продукти Клавиатури APPLE, за да намерите перфектното допълнение към вашето устройство.

Със своята интуитивна функционалност и изискан дизайн, Клавиатура Apple iPad Pro 12.9" (5th) Magic Keyboard е повече от просто клавиатура - тя е инструмент, който трансформира вашето устройство и обогатява вашето ежедневие.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти