Калъф за таблет Next One Rollcase for iPad 10.9" IPAD-AIR4-ROLLBLK
Описание

Съвместимост: Съвместимо само с Apple iPad Air 5th Generation 2022 / iPad Air 4th Generation 2020. (Подходящо за модели на iPad: A2072/A2316/A2324/A2325). Не е съвместимо с други модели. Моделът на вашия iPad се намира на гърба на устройството.

Режим на гледане и писане: Здрава магнитна връзка, създаваща стабилна стойка за гледане на вашия таблет. Предлагат се два ъгъла, удовлетворяващи вашите нужди от гледане и писане. Избегнете болка в ставите и освободете ръцете си за други забавления.

С държач за молив: Вграден държач за молив, лесно вземете молива си, когато пожелаете, и го носете удобно с устройството си. Проектиран с отвори за молив, така че да можете лесно да го извадите, когато го използвате.

Автоматично включване/изключване: Вградена магнитна лента, автоматично включва или изключва таблета ви, когато капакът се отваря и затваря. Защитава и удължава живота на батерията.

Отлично качество: Мек материал от силикон. Изработен от здрав материал TPU, този кейс предоставя пълна защита срещу отпечатъци, удари, драскотини и прах. Стройно и леко дизайн. Синтетичен външен вид и гладък интериор предоставят обстойна защита за вашия таблет. Разсейване на топлината. Подобрена защита от удари. Противоотпечатъчно. Лесен достъп до всички контроли и функции: Идеални отвори за говорители, камера и други портове.




    Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти