Каишка Trender Trio Naylon 20mm Pink /Green /Fruit TR-TRIO20
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и индивидуалност към вашия часовник? С Каишка Trender Trio Nylon 20mm Pink/Green/Fruit TR-TRIO20 това е възможно! Представяме ви един уникален продукт от марката Trender, който ще преобрази вашия аксесоар и ще ви позволи да изразите своята личност с лекота.

Този комплект от три сменяеми каишки за часовник е изработен от издръжлив найлонов материал, който гарантира дълготрайност и устойчивост на износване. С широчина от 20 мм, те са съвместими с множество модели часовници, което ги прави изключително практични.

Сред основните характеристики на продукта се открояват: - Трио от ярки цветове: нежно розово, свежо зелено и плодово лилаво, които предлагат варианти за съчетаване с различни облекла или поводи. - Всяка каишка идва с тока в съответстващия цвят, създавайки стилен и завършен вид. - Здравата плетка на найлоновата материя добавя текстура и визуален интерес към дизайна, като едновременно с това осигурява комфорт при носене. - Практичният дизайн включва лесни за използване затварящи механизми без нужда от инструменти за смяна на каишките.

Предимствата на каишките за часовник Trender Trio включват: - Разнообразието от цветове позволява на потребителите лесно да персонализират стила на своя часовник. - Найлоновата конструкция предлага лека и дишаща алтернатива на кожените или метални ленти, което е идеално за активно ежедневие или спорт. - Поради свойствата на найлон, тези каишки вероятно са водоустойчиви, което ги прави подходящи за различни метеорологични условия и външни дейности.

В крайна сметка, каишките за часовник Trender Trio предлагат лесен начин за освежаване и персонализиране на вашия часовник с техните ярки цветове и здрави материали. Те са идеалният избор за младите и активни хора, които искат да се открояват и да изразяват своя стил всеки ден. Независимо дали сте в офиса, на тренировка или на кафе с приятели, с Аксесоари от Trender вашият часовник винаги ще изглежда различен и актуален.

Открийте още разнообразие от Аксесоари Trender и дайте възможност на вашия стил да блести с всяка подробност. Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и индивидуалността се срещат, за да предложат на клиентите не просто продукти, а цялостно изживяване.



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти