Каишка Trender Steel 20mm Rose Gold TR-ST20RGD
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и класа към вашия часовник? Представяме ви Каишка Trender Steel 20mm Rose Gold TR-ST20RGD - аксесоарът, който превръща всеки часовник в изискано бижу.

Създадена от висококачествена неръждаема стомана, тази каишка гарантира издръжливост и луксозно усещане при допир. Отличава се с елегантния си розовозлатен цвят, който придава модерен и стилен вид, съчетаващ се перфектно с разнообразие от циферблати и стилове. Фината мрежеста структура не само допринася за визуалната привлекателност, но и осигурява дишане и комфорт за китката.

Каишката е оборудвана с регулируема закопчалка, която гарантира перфектно прилягане за различни размери на китки. Универсалната съвместимост е друго ключово предимство - тя е проектирана да пасне на всеки традиционен или умен часовник с ширина на лапата 20 мм, което увеличава нейната универсалност.

Тази каишка от Trender е идеалният избор за ценители на часовници, които искат да обновят своя аксесоарен арсенал. Независимо дали сте млад професионалист, който търси да добави финес към деловия си образ, или сте модерен човек, който цени класата и качеството, Каишка Trender Steel е създадена за вас.

За още стилни Аксесоари, разгледайте нашата богата колекция. И ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Аксесоари Trender, които предлагаме.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя възможността да притежавате аксесоар, който не само подчертава вашата индивидуалност, но и е създаден с мисъл за дълготрайност и удобство. Изберете Каишка Trender Steel 20mm Rose Gold TR-ST20RGD и преобразете вашия часовник с едно елегантно докосване.



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти