Каишка Trender Silicone 20mm Dark Pink TR-SL20DPK
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и цвят към ежедневието си? Представяме ви Каишка Trender Silicone 20mm Dark Pink TR-SL20DPK – аксесоарът, който ще преобрази вашия часовник и ще внесе свежест във вашия гардероб. Създадена от Trender, тази каишка е идеалното допълнение към вашия стил, което съчетава качество и модерен дизайн.

Продуктът, показан на изображението, е силиконова каишка за часовник от модела TR-SL20DPK. Отличава се с наситения си тъмнорозов цвят и ширина от 20 мм, което я прави съвместима с разнообразие от циферблати. Изработена от силикон, тази каишка предлага гъвкавост и издръжливост, устойчива на ежедневна употреба и осигуряваща комфорт. Текстурата на каишката е ребриста, което потенциално подобрява сцеплението и допринася за стилен дизайн.

Основни елементи на дизайна включват:

  • Материал: Изработена от силикон, известен със своята устойчивост и хипоалергенни свойства.
  • Цвят: Наситен тъмнорозов, който придава жив и модерен вид.
  • Ширина: 20 мм, размер, който е съвместим с множество модели циферблати.
  • Катарама: Сребриста тока, която допълва тъмнорозовата силиконова каишка.
  • Текстура: Ребриста повърхност за по-добро сцепление и естетическа привлекателност.
  • Регулируемост: Множество отвори за закопчаване, които позволяват настройка за различни размери на китки.

Предимствата на този продукт могат да включват лесното му почистване, устойчивостта на вода и пот, комфорта при носене и възможността да добавите ярък акцент към избора на аксесоари.

Предназначена за динамичните и модерни индивиди, които обичат да изразяват своята индивидуалност, Каишка Trender Silicone 20mm Dark Pink TR-SL20DPK е идеалният избор за хора на всяка възраст и пол. Независимо дали сте зает професионалист, който търси да добави блясък към деловия ансамбъл, или студент, желаещ да се открои с уникален аксесоар, тази каишка е перфектният избор.

За още повече стилни Аксесоари и продукти от марката Trender, разгледайте нашия онлайн магазин и открийте как можете да обогатите своята колекция от аксесоари.

Във Верига магазини ЗОРА разбираме, че всяка детайл има значение. Затова ви предлагаме продукти, които са не само висококачествени, но и отразяват последните тенденции в модата. Изберете Каишка Trender Silicone 20mm Dark Pink TR-SL20DPK и направете своя часовник не просто устройство за измерване на времето, а израз на вашата личност и стил.



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти