Каишка Trender Nylon 20mm Light Pink TR-NY20LPK
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да придадете свеж акцент на вашия часовник? Представяме ви "Каишка Trender Nylon 20mm Light Pink TR-NY20LPK" - перфектният избор за тези, които търсят качество и стил в едно. Насладете се на комбинацията от функционалност и елегантност, която този аксесоар предлага.

Материал: Изработена от висококачествен найлон, каишката е символ на издръжливост и комфорт. Лекият материал е проектиран да издържи на ежедневната употреба, като същевременно запазва своята привлекателност.

Цвят: Нежният светлорозов нюанс придава мек и женствен вид, който лесно се съчетава с различни стилове часовници. Този цвят е достатъчно универсален, за да допълни както ежедневния, така и полуофициалния ви гардероб.

Ширина: С широчина от 20 мм, каишката е подходяща за множество модели часовници, които поддържат този размер. Стандартната ширина гарантира лесно поставяне на различни модели часовници.

Катарама и хардуер: Въпреки че не са видими на предоставената снимка, катарамата и хардуерът са от съществено значение за надеждното закрепване на каишката на китката и за поддържане функционалността на часовника.

Регулируема дължина: Найлоновите каишки обикновено предлагат възможност за регулиране на дължината, което осигурява удобство и персонализирано прилягане за различни размери на китки, въпреки че това не е показано ясно на изображението.

В крайна сметка, "Каишка Trender Nylon 20mm Light Pink TR-NY20LPK" е модерен и практичен избор за тези, които искат да персонализират своя часовник с докосване на цвят и надеждността на найлоновата конструкция. Открийте още Аксесоари и разгледайте богатата гама от продукти на марката Аксесоари Trender, които предлагаме.

Този аксесоар е идеален за дамите, които обичат да добавят нотка на нежност и стил към своята визия. Независимо дали сте млада професионалистка или дама с изискан вкус, която иска да подчертае своята индивидуалност, тази каишка е създадена за вас. Съобразена с модерните тенденции, тя е също така идеален подарък за всяка важна жена в живота ви - било то за рожден ден, годишнина или просто като жест на внимание.

Избирайки "Каишка Trender Nylon 20mm Light Pink TR-NY20LPK", вие инвестирате в аксесоар, който ще допринесе за вашата елегантност и ще издържи на времето. Със своята изтънченост и качество, тя е не просто част от вашето ежедневие, а символ на вашата индивидуалност и чувство за стил.



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти