Каишка Trender Kids Circle Blue TR-KDCIRBL
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с перфектния спътник за вашето дете – Каишка Trender Kids Circle Blue TR-KDCIRBL, която превръща всяка ежедневна дейност в забавно приключение. Създадена от водещата марка Trender, тази каишка е символ на комфорт и стил за младите авантюристи.

Изработена с внимание към детайла, Каишка Trender Kids Circle Blue TR-KDCIRBL е идеалният избор за деца, които са в постоянно движение. Със своята ярка синя цветова гама и забавни кръгли елементи, тя добавя цветен акцент към всяка детска раница или чанта. Но не само външният вид е важен – комфортът е на първо място, когато става въпрос за аксесоарите на вашето дете.

Специално проектираната подплата осигурява мекота и предотвратява натиск върху раменете, дори когато раницата е пълна с учебници и играчки. Тази каишка е съобразена с анатомията на детското тяло, което я прави не само стилна, но и ергономична – защитава гърба и раменете на вашето дете от претоварване.

Качеството на материалите, използвани от Trender, гарантира дълготрайност и издръжливост. Водоустойчивата тъкан пази съдържанието на раницата сухо дори при внезапен дъжд. Здравите закопчалки и регулируемите елементи позволяват лесно адаптиране на каишката според растежа на вашето дете, осигурявайки му удобство през целия учебен период.

Предвид интересите и активния начин на живот на децата, Каишка Trender Kids Circle Blue TR-KDCIRBL е създадена да издържи на ежедневните предизвикателства. Тя е лесна за почистване, което е от съществено значение за поддържането на хигиената и свежестта на аксесоара.

Ако търсите подходящ подарък за дете, което обича да се откроява и цени комфорта, Каишка Trender Kids Circle Blue TR-KDCIRBL е идеалният избор. Тя е подходяща както за момчета, така и за момичета, и се превръща в любим аксесоар, който допълва индивидуалността на всяко дете.

Разгледайте и други Аксесоари Trender, за да намерите перфектните допълнения към детската екипировка. В нашия онлайн магазин Верига магазини ЗОРА ще откриете богат избор от продукти, които съчетават качество и стил.

Не забравяйте, че всеки аксесоар е важен за формирането на усещането за индивидуалност у децата. Избирайки Каишка Trender Kids Circle Blue TR-KDCIRBL, вие инвестирате не само в удобство и функционалност, но и в развитието на самочувствието на вашето дете. Посетете нашата секция с Аксесоари и открийте всичко необходимо за пълноценното и забавно израстване на малките личности.

Верига магазини ЗОРА се грижи за вашите нужди, предлагайки продукти, които са съобразени с високите стандарти за качество и безопасност. Избирайки нас, вие избирате надежден партньор в отглеждането на щастливи и здрави деца.



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти