Каишка Samsung TWO TONE SPORT BAND 20mm S/M SAND ET-STR90SJEGEU
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и комфорт към Вашия активен начин на живот? Представяме Ви "Каишка Samsung TWO TONE SPORT BAND 20mm S/M SAND ET-STR90SJEGEU" – перфектният аксесоар за Вашия Samsung смарт часовник, който съчетава функционалност с модерен дизайн.

Материал и Изработка: Каишката е изработена от гъвкав и издръжлив силикон, който осигурява удобство при носене, както при спортни дейности, така и в ежедневието. Проектирана с множество отвори по цялата си дължина, тя позволява кожата да диша и предлага възможност за регулиране, гарантирайки сигурно прилягане за различни размери на китката.

Дизайн и Естетика: С двуцветна цветова схема, каишката предлага изискан контраст и стилен вид, който допълва различни лични стилове. Матовото покритие подчертава спортния й характер и я прави универсална както за ежедневието, така и за спортни ситуации.

Съвместимост и Размер: Специално проектирана с ширина от 20mm, каишката е съвместима с редица Samsung смарт часовници, които приемат този размер на каишка. Предлага се в размер S/M, подходяща за потребители с по-малки до средно големи китки.

Функционалност и Регулируемост: Оборудвана с традиционна закопчалка от здрав материал, каишката се закопчава лесно и сигурно. Множеството отвори за пина на закопчалката позволяват настройка за точно и персонализирано прилягане.

Издръжливост и Поддръжка: Силиконовият материал е устойчив на пот и вода, което улеснява почистването и поддържането на каишката, увеличавайки нейната издръжливост за дългосрочна употреба.

В заключение, тази спортна каишка е проектирана да предложи баланс между стил, комфорт и практичност, което я прави идеален избор за потребители на Samsung смарт часовници, които водят активен начин на живот. Ако сте млади, динамични и търсите аксесоар, който да отговаря на Вашето ежедневие и спортни активности, тази каишка е точно за Вас. Тя е идеална както за самостоятелни професионалисти, така и за спортно ориентирани хора, които ценят качеството и комфорта.

Открийте повече Аксесоари и разгледайте нашата богата гама от Аксесоари Samsung, за да намерите перфектното допълнение към Вашето устройство. Със "Каишка Samsung TWO TONE SPORT BAND 20mm S/M SAND ET-STR90SJEGEU" Вашите дни ще бъдат още по-цветни и комфортни, а Вашият стил – безупречен.



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти