Каишка Samsung TWO TONE SPORT BAND 20mm M/L NAVY ET-STR91LNEGEU
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и комфорт към Вашия смарт часовник? Представяме Ви Каишка Samsung TWO TONE SPORT BAND 20mm M/L NAVY ET-STR91LNEGEU - перфектният аксесоар, който съчетава елегантност и функционалност.

Качество на материала: Изработена от издръжлив и гъвкав материал, тази каишка е идеална за спорт и активен начин на живот. Тя е проектирана да издържа на пот и вода, което я прави подходяща за носене по всяко време.

Цвят и стил: Тъмносиният цвят придава универсален вид, който лесно се приспособява както към спортна обстановка, така и към ежедневието. Двуцветният дизайн добавя изисканост и дълбочина на визията.

Регулируемост: Множеството отвори по дължината на каишката осигуряват персонализирано прилягане за различни размери на китката в средния до голям диапазон.

Дизайн на закопчалката: Каишката е снабдена със сигурна закопчалка, която гарантира, че часовникът остава здраво на китката на носителя по време на интензивни дейности.

Лесна инсталация: Правите краища на каишката показват, че тя е създадена за лесно поставяне и сваляне от корпуса на часовника, което позволява бърза смяна.

Съвместимост: С широчина от 20мм, тя е проектирана да пасва на смарт часовници, които поддържат този стандартен размер на шината.

Интегритет на марката: Като аксесоар на марката Samsung, се очаква да има ниво на качество и съвместимост, съответстващо на продуктите на Samsung.

Тази каишка за часовник умело балансира между функционалност и стилен външен вид, което я прави подходящ избор за активни хора, които желаят да запазят елегантен образ. Независимо дали сте спортист, бизнес професионалист или просто търсите удобство в ежедневието, този аксесоар е създаден да отговори на високите Ви изисквания за качество и стил.

Представете си как тази каишка допълва Вашия стил, докато се наслаждавате на любимите си активности без притеснение за удобството и сигурността на Вашия смарт часовник. Със своята универсалност, аксесоари като този са не само практични, но и отразяват Вашата индивидуалност.

Ако търсите да разнообразите своята колекция от аксесоари или просто да подарите нов живот на Вашия смарт часовник, не пропускайте да разгледате и другите предложения от Аксесоари Samsung. Верига магазини ЗОРА е мястото, където стилът и технологиите се срещат, за да предложат най-доброто за Вас.

Изберете Каишка Samsung TWO TONE SPORT BAND 20mm M/L NAVY ET-STR91LNEGEU и се насладете на перфектната комбинация от качество, стил и удобство!



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти