Кабел HAMA, За зареждаен и данни, USB 2.0 мъжко - Lightning мъжко, 0.75 м., Различни цветове

Кабел HAMA, За зареждаен и данни, USB 2.0 мъжко - Lightning мъжко, 0.75 м., Различни цветове

id s2487975
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Искате ли да зареждате бързо и да прехвърляте данни с лекота? Представяме ви Кабел HAMA, който е перфектният спътник за вашето устройство!

    Създаден от известната марка Hama, този кабел е не само функционален, но и стилен, предлагайки се в различни цветове - черен, бял, зелен и лилав. С дължина от 0.75 метра, той е достатъчно дълъг за удобство и достатъчно кратък, за да не се оплита.

    Кабелът е съвместим с всички модели телефони, които поддържат Lightning конектор, като в същото време предлага и USB 2.0 връзка за свързване с лаптоп, компютър или зарядно устройство. Това го прави универсален аксесоар, който може да се използва от всеки, независимо от марката на телефона.

    Качеството на продукта е гарантирано с двугодишна гаранция, което е доказателство за доверието, което Hama има в своите Кабели. Това е съществен аргумент за потребителите, които търсят надеждност и дълготрайност в продуктите, които избират.

    За тези, които обичат да са цветни и да изразяват своя стил дори в най-малките детайли, разнообразието от цветове предлага възможност да се съчетае кабелът с личния вкус или аксесоарите на потребителя. Това е особено привлекателно за младите хора, които ценят индивидуалността и модерния дизайн.

    Практичността на кабела го прави идеален за хора в движение. Лесен за носене в чанта или джоб, той е винаги под ръка, когато се наложи бързо зареждане или прехвърляне на файлове. Това е особено важно за бизнес професионалистите и студентите, които често са на път и разчитат на своите мобилни устройства.

    Инвестицията в качествен Кабел HAMA е дългосрочна, тъй като намалява нуждата от честа подмяна, характерна за по-евтините и нискокачествени кабели. Това е важно за всички, които търсят икономия и ефективност в дългосрочен план.

    Ако сте любител на марката Hama или просто търсите надежден кабел, който да отговаря на вашите нужди, разгледайте нашия асортимент от Кабели Hama. А за още по-голям избор, посетете нашата страница с Кабели, където ще откриете разнообразие от продукти, които да задоволят всяка ваша нужда.

    В заключение, Кабел HAMA е перфектният избор за всеки, който търси удобство, стил и качество. Независимо дали сте студент, работещ професионалист или просто човек, който обича да бъде в крак с технологиите, този кабел ще ви осигури надеждността и функционалността, от които се нуждаете в ежедневието.



    Технически характеристики

    Цвят:  Бял, Черен, Зелен, Лилав
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти